Η τεχνολογία της ESET θα προστατεύσει για ακόμη μία χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS από τις ψηφιακές απειλές του κυβερνοχώρου, καθώς η ESET Hellas & Cyprus ανέλαβε να χορηγήσει λύσεις της για να καλύψει τις ανάγκες  ασφάλειας των Παιδικών Χωριών SOS.

Με τον τρόπο αυτό, η ESET Hellas & Cyprus βοηθά τον οργανισμό να διατηρεί προστατευμένα τα συστήματα και τα δεδομένα του και να μπορεί να συνεχίζει απρόσκοπτα να δημιουργεί οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Middle East, Hellas & Cyprus δήλωσε σχετικά: «Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της ESET είναι να συμβάλει αποφασιστικά και θετικά στις εξελίξεις όχι μόνο στον κυβερνοχώρο, αλλά και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας, και γι’ αυτό προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε στο πλάι οργανισμών, όπως τα Παιδικά Χωριά SOS, που φροντίζουν να μεγαλώνουν τα παιδιά με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια, ώστε το μέλλον όλων μας να στηρίζεται σε γερές βάσεις».

Τα Παιδικά Χωριά SOS αποτελούν ένα μεγάλο οργανισμό με εξειδικευμένες ανάγκες προστασίας. Για το λόγο αυτό η ESET Hellas & Cyprus φρόντισε να χορηγήσει 250 άδειες ESET Endpoint Protection Advanced. Η συγκεκριμένη λύση συνδυάζει τα ESET Endpoint Antivirus, Mobile Security, File Security, Endpoint Security και Remote Management, για εξαιρετικές επιδόσεις εντοπισμού και συνολική προστασία του δικτύου και των φορητών συσκευών. Στα κύρια χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering, Firewall  δύο κατευθύνσεων για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, προστασία από botnet και φίλτρο Anti-Spam. Η έκδοση Advanced παρέχει ισχυρή προστασία Antivirus και Antispyware ενάντια σε ιούς, rootkits, worms και spyware, ενώ με την προληπτική τεχνολογία του ESET NOD32®, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για φορητές πλατφόρμες, παρέχει προστασία πραγματικού χρόνου σε όλες τις εφαρμογές και αρχεία στις Android συσκευές. Το ESET Endpoint Protection Advanced απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για κρίσιμα προγράμματα, ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο από απόσταση μέσω της κονσόλας ESET Remote Administrator.