Στην ετήσια έκθεση CES, οι Dell και Alienware φέρνουν την καινοτομία στο προσκήνιο για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη αγορά του PC gaming, ελαφρά και οικονομικά συστήματα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες gamers, συνεργασίες υψηλού κύρους με εταιρείες esports όπως ηTeam Liquid και η Riot Games – που θα καταστήσουν την gaming εμπειρία πιο ανταγωνιστική, εξατομικευμένη και προσβάσιμη. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έρθει στη φετινή CES με πραγματικά καινοτομικά προϊόντα, λογισμικό επόμενης γενιάς και στρατηγικές συνεργασίες που θα προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές στην εμπειρία του PC gaming και θα προωθήσουν τον κλάδο» δήλωσε ο Frank Azor, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των σειρών Alienware, G Series και XPS. «Ο σχεδιασμός legend ανταποκρίνεται στη ζήτηση για περισσότερες και καλύτερες λύσεις για την gaming κοινότητά μας, ενώ τα νέα laptops της G Series θα κάνουν το PC gaming ακόμη πιο προσβάσιμο σε αυτούς που αναζητούν υψηλές επιδόσεις σε πιο προσιτό κόστος». 

Παρουσιάζοντας μια νέα ιστορία: Alienware Legend

Η Alienware, με γνώμονα το ήθος της στοχευμένης καινοτομίας, όρισε τη CES 2019 ως ορόσημο για το ντεμπούτο μιας εντελώς νέας σχεδιαστικής ταυτότητας, της Alienware Legend, μιας σχεδίασης η οποία θέτει ένα νέο επίπεδο υπεροχής για αυτό που οι gamers επιθυμούν περισσότερο – επιδόσεις και λειτουργικότητα. Η Alienware αξιολόγησε πολλαπλές ιδέες και επέλεξε αυτή που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή απόκλιση από την υπάρχουσα, αλλά και από την ομοιομορφία που επικρατεί στον κλάδο. 

Η σχεδίαση Alienware Legend παραμένει πιστή στις βασικές σχεδιαστικές αρχές του brand, διατηρώντας ιδέες από τις βαθιές ρίζες της στην κουλτούρα της επιστημονικής φαντασίας και των αρχικών βιομηχανικών σχεδίων της, στοιχεία που την διαφοροποιούν σε σχέση με τις υπόλοιπες σχεδιάσεις στον κλάδο. Η νέα σχεδίαση είναι βελτιστοποιημένη με καινοτομική θερμική τεχνολογία και τεχνολογία ψύξης για να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ισχύ του overclocking, βελτιωμένο φωτισμό AlienFX, ιδιαίτερα λεπτά πλαίσια και έναν νέο σύνδεσμο με τρεις αρθρώσεις που μειώνει τις συνολικές διαστάσεις και ταυτόχρονα συντελεί σε ένα ανθεκτικότερο σύστημα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προσδίδει την απόλυτη gaming εμπειρία. Επίσης, η σχεδίαση Legend εισάγει δύο προαιρετικά διαφορετικά φινιρίσματα: Lunar Light και Dark Side of the Moon, δίνοντας έτσι στους gamers περισσότερους τρόπους να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. 

Το Alienware Area-51m με το νέο Legend σχεδιασμό είναι το πιο ισχυρό gaming laptop παγκοσμίως με πολλαπλές πρωτιές

Το Alienware Area-51m, το πιο ισχυρό gaming laptop1 παγκοσμίως, είναι το πρώτο προϊόν που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Legend. Σχεδόν 20 χρόνια αφότου η Alienware λάνσαρε το πρώτο gaming laptop με αναβαθμιζόμενα γραφικά, αποκομίζοντας επαίνους και πολλά βραβεία για τις επιδόσεις του, η εταιρεία ανακοινώνει το δεύτερο notebook ναυαρχίδα με αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές. 

Το επαναπροσδιορισμένο Area-51m είναι το πιο ισχυρό, αναβαθμιζόμενο gaming laptop που υπάρχει. Είναι το πρώτο και το μοναδικό laptop με 9ης γενιάς επεξεργαστές οχτώ πυρήνων, μνήμη RAM 64GB2, τεχνολογία ethernet 2.5Gbps, αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές desktop και οθόνη 17 ιντσών 144Hz με λεπτό πλαίσιο. Το Area-51m επίσης ενσωματώνει καινοτομική τεχνολογία θερμικής απαγωγής και ψύξης, αυξημένες επιδόσεις κατά 50% και 32% μικρότερο όγκο από τον προκάτοχό του. 

Το νέο Area-51m, η νεότερη ναυαρχίδα στην φορητή εμπειρία gaming, διαθέτει μια σειρά απαραίτητων τεχνολογιών για το gaming, όπως η αναγνώριση βλέμματος Tobii και η πρόσφατη έκδοση του Alienware Command Center.

Το Alienware m15 εστιάζει στη φορητότητα 

Η Alienware ανακοίνωσε πρόσφατα το m15, για gamers εν κινήσει που δίνουν προτεραιότητα στο βάρος και τη λεπτή σχεδίαση. Αρκετά ισχυρό για να διαχειριστεί παιχνίδια με γραφικά υψηλών απαιτήσεων, αλλά αρκετά φορητό για να μεταφέρεται, το βάρος του m15 ξεκινά από 2.15 kg3.

Οι επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core i5 και i7 με δυναμικό CPU overclocking, χάρη στην κορυφαία θερμική τεχνολογία Cryo-Tech Cooling, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις. Οι καλύτεροι επεξεργαστές του κλάδου συνδυάζονται με GPUs NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series που προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά για gaming, όπως η δυνατότητα ray tracing σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογίες programmable shading. 

Η Dell αναβαθμίζει τους φορητούς gaming υπολογιστές G Series 

Για όσους αναζητούν ένα οικονομικό αλλά ισχυρό σύστημα gaming, η αναζήτηση τελείωσε: Η νέα σειρά G Series είναι εδώ. Οι φορητοί υπολογιστές G5 15 και G7 17 είναι επανασχεδιασμένοι για να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις με πολυτελή χαρακτηριστικά σε ένα κομψό πλαίσιο.

Οι λεπτότεροι μέχρι σήμερα φορητοί της σειράς G Series με λεπτά πλαίσια υψηλής αισθητικής, οι G5 και G7, ενσωματώνουν επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel CFL-H τεσσάρων και έξι πυρήνων και τα τελευταία γραφικά της NVIDIA για να βελτιστοποιήσουν απαιτητικούς AAA τίτλους παιχνιδιών και ευελιξία για καθημερινή χρήση. Εκτός από τον εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 144Hz και τις οθόνες G-SYNC, οι φορητοί υπολογιστές G5 και G7 διαθέτουν το Alienware Command Center και ένα πληκτρολόγιο με φωτισμό RGB 4 ζωνών με παραμετροποιήσιμο οπίσθιο φωτισμό για πρώτη φορά. Η έκδοση Dell G5 15 Special Edition διατίθεται και σε “Alpine White”, με ένα διαφανές πάνελ στο κάτω μέρος του συστήματος, το οποίο αναδεικνύει τους μπλε ανεμιστήρες του συστήματος ψύξης. 

Το Κέντρο Ελέγχου Alienware και η Arena App ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινότητας 

Η Alienware ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στην καινοτομία και σε όσους την εκτιμούν. Με βάση τα σχόλια της κοινότητάς της, προέβη σε παραπάνω από 30 αναβαθμίσεις στο περιβάλλον λογισμικού Alienware Command Center, τον κεντρικό κόμβο που επιτρέπει στους gamers να παραμετροποιήσουν όλες τις πτυχές της εμπειρίας τους, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος, του περιφερειακού φωτισμού, της διαχείρισης ενέργειας, του θερμικού ελέγχου, του overclocking, του ήχου και της οργάνωσης του περιεχομένου. 

Το Alienware Command Center πλέον προσφέρει GPU overclocking (και underclocking), επιτρέποντας στις αλλαγές να πραγματοποιηθούν σε επίπεδο συστήματος και να λειτουργήσουν μαζί με το overclocking του κύριου επεξεργαστή και της μνήμης, καθώς και με τη θερμική τεχνολογία. Οι βελτιώσεις αυτές στο περιβάλλον του χρήστη κάνουν τη χρήση του Alienware Command Center πιο εύκολη. 

Οι καλύτερες στιγμές (highlights) για την εφαρμογή Alienware Arena App στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν διαθεσιμότητα γ