Λίγες μέρες πριν τη διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES 2019 στο Λας Βέγκας, η TCL Communication ετοιμάζεται, για ακόμη μία φορά, να παρουσιάσει το εταιρικό χαρτοφυλάκιο συσκευών κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ συνάμα πρόκειται να λανσάρει νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της TCL στην έκθεση CES, η εταιρία θα παρουσιάσει τα Alcatel smartphones και προϊόντα τεχνολογίας, ενώ θα λανσάρει τα 2019 Alcatel Series smartphones, τα οποία θα περιλαμβάνουν την Alcatel Full View οθόνη, δημιουργία της ΤCL. Η εταιρία θα παρουσιάσει επίσης την πλήρη σειρά BlackBerry smartphones, συπεριλαμβανομένων των BlackBerry KEY2 και KEY2 LE, και θα ανακοινώσει την διαθεσιμότητα για τις συσκευές αυτές στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο.

Επίσης, στην CES, η TCL θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, τις τελευταίες τεχνολογίες οθόνης smartphones της εταιρίας, συμπεριλαμβανομένων των οθονών με χαρακτηριστικά edge-to-edge και dot. Αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε μέσω της ομοθυγατρικής της TCL Communications, CSOT, η οποία δημιουργεί επίσης τις βραβευμένες οθόνες για τις τηλεοράσεις TCL. Η CSOT αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις οθόνες τεχνολογίας LCD και LTPS, AMOLED, καθώς και στις οθόνες προηγμένης τεχνολογίας, όπως είναι οι εύκαμπτες οθόνες. Η στενή συνεργασία της TCL Communication με την CSOT ως προμηθευτή, εγγυάται την έγκαιρη υποστήριξη και λειτουργική ιεράρχηση των τελευταίων τεχνολογιών στις οθόνες.

«Στην TCL Communication, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου, και ενώ οι συσκευές Alcatel και BlackBerry στην έκθεση CES θα δείξουν τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα, όσα πρόκειται να λανσάρουμε σε επίπεδο νέων τεχνολογιών οθόνης θα αποδείξουν τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον», δήλωσε ο Peter Lee, Γενικός Διευθυντής, Global Sales & Marketing Center της TCL Communication.

«Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές οθονών παγκοσμίως, η TCL έχει παράδοση στην παραγωγή οθονών υψηλής τεχνολογίας που είναι συνάμα προσιτές για καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Πέρυσι δείξαμε ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνολογία στις συσκευές μας κινητής, με τη χαρακτηριστική Οθόνη Alcatel Full View και με τις παρουσιάσεις των νέων οθονών μας φέτος δείχνουμε στους καταναλωτές μας τι ακριβώς να περιμένουν από την τεχνολογία της TCL στα smartphones και τις άλλες συσκευές μας στο μέλλον.»

Μπορείτε να επισκεφθείτε την TCL κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης CES 2019 (8-11 Ιανουαρίου 2019) στο Las Vegas Convention Center, Central Hall, Booth 12929.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TCL Communication και την πλήρη σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tclcom.com, www.alcatelmobile.com, www.blackberrymobile.com.