Η Creative Technology ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία της Super X-Fi τεχνολογίας ακουστικών στην CES 2019 – που θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς αλλά και τον τρόπο που κάποιος ακούει από τα ακουστικά του για πάντα.

Η Super X-Fi αναπαριστά το soundstage ενός πολυκάναλου συστήματος ηχείων σε ένα ζευγάρι ακουστικών και το εξατομικεύει με τη σάρωση του κεφαλιού και των αυτιών του χρήστη, έτσι ώστε η προσαρμοσμένη εμπειρία ήχου να είναι τόσο φυσική όπως ποτέ πριν.

Ήδη βραβευμένη στην πρωτότυπη μορφή της που παρουσιάστηκε πέρσι, με τον τίτλο “Best of CES 2018” από το AVS Forum, η Super X-Fi έχει κερδίσει ειδήμονες, κριτές και χρήστες που βίωσαν πρωτοφανή επίπεδα ρεαλισμού από τα Super X-Fi ακουστικά. Από τότε, η Super X-Fi έχει εξάψει τη φαντασία των χρηστών με την κυκλοφορία του πρώτου εμπορικού προϊόντος της, του SXFI AMP – το οποίο συνδυάζει την εντυπωσιακή Holography τεχνολογία  ακουστικών και έναν ενισχυτή ακουστικών υψηλής ποιότητας σε ένα dongle όχι μεγαλύτερο από ένα δάχτυλο. Το SXFI AMP προσφέρει το καλύτερο από αυτές τις δύο κατηγορίες στους χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν τα δικά τους ακουστικά για να απολαύσουν την Super X-Fi.

Σε συνέχεια των παραπάνω έρχεται η τελευταία προσθήκη στην γκάμα προϊόντων – η σειρά Creative SXFI AIR, τα πρώτα ακουστικά στον κόσμο που ενσωματώνουν το τσιπ Super X-Fi UltraDSP. Τα SXFI AIR είναι ακουστικά Bluetooth και USB με Super X-Fi και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Το SXFI AIR C είναι ένα ακουστικό USB entry-level με Super X-Fi που απευθύνεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Αυτές οι καινοτομίες προσφέρουν επιλογές συμβατότητας για συσκευές Android και iOS και για πλατφόρμες όπως PS4, Nintendo Switch, Mac και PC.

«Η Super X-Fi είναι η πλέον πρόσφατη δέσμευση της Creative για την δημιουργία της απόλυτης εμπειρία ήχου στους χρήστες μας. Νομίζω ότι δεν είναι λιγότερο από μια ηχητική επανάσταση. Με ένα ζευγάρι ακουστικών που τροφοδοτούνται από την Super X-Fi, μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε ταινίες σαν να βρίσκεστε στον κινηματογράφο, να ακούτε μουσική σαν σε μια ζωντανή συναυλία και να παίζετε παιχνίδια που αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Η ακουστική μέσω ακουστικών δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια», δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Technology.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Super X-Fi με τη μορφή των προϊόντων της έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες δημοσιογράφοι, κριτικοί και influencers έχουν ζητήσει να συμμετέχουν στα demo sessions που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της CES 2019 στο Las Vegas. Κατά το προηγούμενο χρόνο, αρκετοί εταίροι της βιομηχανίας έχουν επίσης, δείξει ενδιαφέρον για το Super X-Fi. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Creative θα πλησιάσει και άλλους πιθανούς συνεργάτες ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες συνεργιών.

Εκτός από τη σειρά SXFI AMP και SXFI AIR, η Creative θα επιδείξει επίσης άλλες καινοτομίες της Super X-Fi που έχουν προγραμματιστεί για το μέλλον.

Η Creative θα παρουσιάσει επιπλέον στη CES 2019 τις τελευταίες προτάσεις της στον ήχο, όπως:

  • Η νεότερη και πιο προηγμένη κάρτα ήχου Sound Blaster AE-9, κορυφαία καινοτομία στην κατηγορία PC audio
  • Τα Outlier Air, τα πρώτα True Wireless ακουστικά με ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Την Sound BlasterX G6, την USB κάρτα ήχου για την απόλυτη εμπειρία ήχου στο gaming 

H σουίτα της Creative στην CES 2019 βρίσκεται στα Venetian, Meeting Rooms 2701-2703 από τις 8-11 Ιανουαρίου 2019. 

Η είσοδος γίνεται μόνο με πρόσκληση. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία Super X-Fi και τα προϊόντα της, επισκεφτείτε τη διεύθυνση creative.com/sxfi.