Τόσο η FullView οθόνη όσο και η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του, σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρούν τη χαμηλή τιμή του…

Πιστή στις σύγχρονες τάσεις του design, η TP-Link μας παραδίδει ένα «value for money» android κινητό που δίνει το δικαίωμα σε όσους δεν διαθέτουν ένα… μηνιάτικο για smartphone να υπερηφανεύονται πως έχουν στο πλευρό τους μία συσκευή που μαγνητίζει τα βλέμματα. Με 18:9 αναλογίες και σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης, η FullView display των 5.45 ιντσών επιτρέπει στο Neffos C9A να διατηρήσει τις διαστάσεις και το βάρος του σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα. Εξίσου ευχάριστο είναι το ότι η υψηλή αισθητική συνοδεύεται από τη γνωστή ποιότητα κατασκευής που εγγυάται η υπογραφή της TP-Link, ποιότητα που εξασφαλίζεται από εξαιρετικά αυστηρά standards παραγωγής και εκατοντάδες χιλιάδες δοκιμές αντοχής για κάθε νέα σειρά. Επιστρέφοντας στην οθόνη που μονοπωλεί την πρόσοψη, επιβάλλεται να αναφερθούμε στον λόγο αντίθεσης 1000:1 και στα 400nit φωτεινότητάς της, για χρήση ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φως. Ενα ανθεκτικό κυρτό 2.5D γυαλί αγκαλιάζει… στοργικά την IPS HD+ οθόνη, υπογραμμίζοντας πως κάθε τι ωραίο δεν χρειάζεται να είναι και ευάλωτο. 

Στην πανέμορφη πρόσοψη φιλοξενείται και η softlight 5MP κάμερα για τις selfies σας, η οποία χάρη στη λειτουργία AI Beautify και τον φακό γωνίας λήψης 84 μοιρών, θα κάνει εσάς και την παρέα σας πρωταγωνιστές στα social media! Αξιοπρεπέστατη κρίνεται και η κύρια κάμερα των 13MP με PDAF για σωστά εστιασμένα πλάνα και f/2.2 διάφραγμα.

Η TP-Link θεωρεί πως μία απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης δεν χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς στον τομέα της ασφάλειας και το αποδεικνύει με έναν ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη του C9A. Παράλληλα, η συσκευή μπορεί να ξεκλειδώσει και μέσω αναγνώρισης προσώπου, καθώς η τεχνολογία AI Face Unlock ανιχνεύει 106 διακριτά σημεία ταυτοποίησης στο πρόσωπό σας μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

Η εξέλιξη της ασύρματης συνδεσιμότητας, μας καθιστά… άπληστους και θα θέλαμε το Neffos C9A να υποστήριζε WiFi τελευταίας γενιάς (αν και σε περίπτωση που το router σας δεν είναι «ac» δεν θα χαιρόσασταν τις ταχύτητές του). Η ειδική του WiFi TP-Link ωστόσο, δεν μας αφήνει παραπονεμένους και έχει εξασφαλίσει στην «n» γενιά ασύρματου δικτύου,  τη μέγιστη δυνατή ποιότητα σήματος στη βιομηχανία, έπειτα από εξαντλητικές δοκιμές στα εργαστήριά της. Στα θετικά προσθέστε και το εύχρηστο περιβάλλον NFUI 8.0 που ενισχύει την 8.1 έκδοση του Android με ευπρόσδεκτη επιπλέον λειτουργικότητα. 

Τέλος, η μπαταρία δεν είναι μόνο υψηλής χωρητικότητας (3.020mAh), αλλά κατορθώνει να διατηρήσει πάνω από το 80% των επιδόσεών της ακόμη και μετά από 500 πλήρεις φορτίσεις! Ετσι, το Νeffos C9A θα μπορεί να φιλοξενεί την ψηφιακή σας ζωή για αρκετό καιρό ακόμη… 

Mας άρεσε

-Ελαφρύ με υψηλή ποιότητα κατασκευής

-Εξαιρετικά οικονομική τιμή

Δεν μας άρεσε

-Από την ειδική στο WiFi TP-Link περιμέναμε dual band συνδεσιμότητα παρά 

τη χαμηλή τιμή

SPECS

• Οθόνη: 5.45 ιντσών HD+ IPS, αναλογίας 18:9, ανάλυσης 1440×720 pixel, 16 εκατ. χρωμάτων • Επεξεργαστής: MediaTek MTK6739WW 64-bit με 4xCortex-A53@1.5GHz, PowerVR IMG8XE1PPC GPU • Μνήμη: 2GB RAM • Αποθηκευτικός χώρος: 16GB επεκτάσιμος με κάρτα MicroSD (έως 128GB) • Κάμερα: κύρια 13MP (f/2.2) με phase detection auto-focus (PDAF) και dual LED flash, softlight selfie-cam 5MP με AI Beautify λειτουργία και ευρυγώνια λήψη 84ο  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 • Extras: GPS/A-GPS/GLONASS, σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, FM Radio, Micro USB 2.0, 3,5 mm υποδοχή ακουστικών, NFUI 8.0, Dual SIM χωρίς να θυσιαστεί η MicroSD υποδοχή • Δίκτυο:  4G  • Μπαταρία: 3.020mAh  • Λειτουργικό: Android 8.1 • Διαστάσεις: 146,5×70,9×8,3 χιλ. • Βάρος: 145 γρ.