Στο Alcatel 3 κάθε ένας από τους ισάριθμους… μάγους με τα δώρα μοιάζει να έχει προσφέρει και κάτι: αναλογίες 18:9, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και κάμερα 13MP!

Oι οθόνες αναλογίας 18:9 αποτέλεσαν μία από τις κυρίαρχες τάσεις στα smartphones τους τελευταίους μήνες και η Alcatel δείχνει να το γνωρίζει καλά. Παράλληλα, κανείς δεν θέλει ένα ογκώδες και βαρύ κινητό όταν βρίσκεται όλη μέρα (αλλά και νύχτα!) σε δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Δύσκολα, ωστόσο, συμβιβαζόμαστε πια με μικρές οθόνες. Επιπρόσθετα, απαιτούμε την ευκολία ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα και κάμερες ικανές να απαθανατίσουν τις χριστουγεννιάτικες κραιπάλες μας. Θέλουμε πολλά και με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή! Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η Alcatel μας προτείνει το ιδανικότερο χριστουγεννιάτικο δώρο, το συμπαγές και λεπτό Alcatel 3 το οποίο θα βρείτε στην τιμή μόλις των 129€. Και λέμε «μόλις» γιατί το Alcatel 3 διαθέτει όλα όσα θα μπορούσε να θέσει κάποιος ως στάνταρτ για να θεωρήσει πως ένα smartphone υπακούει σε όλες τις σύγχρονες τάσεις της εποχής. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα θέλω των πιο κοινωνικών ατόμων, το Alcatel 3 είναι μία ισορροπημένη συσκευή γεμάτη από τεχνολογία! 

Μεγαλύτερη οθόνη, ευκολότερος χειρισμός 

Η εξαιρετικά συμπαγής οθόνη HD+ 5.5 με αναλογία διαστάσεων 18:9 είναι ιδανική για όσους αναζητούν την άνεση, αφού μπορούν να τη χειριστούν εύκολα με το ένα χέρι. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να περιηγηθούν περισσότερο, με λιγότερο «scrolling». To Alcatel 3 είναι ένα από τα πιο συμπαγή κινητά της νέας σειράς συσκευών Alcatel. Προσφέρει μία εντυπωσιακή οθόνη HD+ με την αναλογία της ως προς το σώμα να κυμαίνεται στο 77,5%. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές του συνόλου της γκάμας συσκευών για το 2018, το Alcatel 3 έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις, διαθέτοντας 2.5D γυαλί και γυαλιστερό φινίρισμα και προσφέροντας εκπληκτικό σχεδιασμό σε μία άκρως προσιτή τιμή. 

Ξεκλείδωμα με μία ματιά ή με ένα άγγιγμα

Με αναγνώριση προσώπου ή δακτυλικού αποτυπώματος, τώρα είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο από ποτέ να ξεκλειδώσετε το κινητό σας. Η τεχνολογία Face Key της συσκευής, σας δίνει τη δυνατότητα να την ξεκλειδώσετε, ρίχνοντας μία απλή ματιά στην οθόνη της. Εκτός από τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, το Alcatel 3 επιτρέπει στους χρήστες να προστατεύσουν το smartphone τους με το δακτυλικό τους αποτύπωμα καθώς και να εκκινήσουν πολλαπλές εφαρμογές με ένα αποτύπωμα καθορισμένου δαχτύλου, με στόχο όλες οι αγαπημένες εφαρμογές να βρίσκονται ένα άγγιγμα μακριά.

Social Ready

Το Alcatel 3 διαθέτει μία κύρια κάμερα 13MP (έως 16MP μέσω λογισμικού), η οποία υπόσχεται ότι θα τραβήξει φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας στα social media. Αξιόμαχη είναι και η μπροστινή κάμερα, με αισθητήρα 5MP (έως 8MP μέσω λογισμικού), ώστε να ανταποκρίνεται στις selfies σας και στις ομαδικές λήψεις υψηλής ποιότητας. Για τις νυχτερινές σας εξορμήσεις υπάρχει και ένα πανίσχυρο μπροστινό φλας που ζωντανεύει τις φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κάτι εξίσου ενδιαφέρον που διαθέτει το Alcatel 3 είναι η λειτουργία «Social Mode» που βρίσκεται στις ρυθμίσεις της κάμερας. Προσφέρει στιγμιαίες προεπισκοπήσεις, στιγμιαία κολάζ, γρήγορη κοινή χρήση και πολλά πιο διασκεδαστικά νέα χαρακτηριστικά για να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο. 

Mας άρεσε

-Στιβαρή αίσθηση και 18:9 αναλογίες

-Εύκολο και ασφαλές ξεκλείδωμα 

-Συμφέρουσα τιμή για τα ισορροπημένα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Δεν μας άρεσε

-Σίγουρα θα χρειαστείτε κάρτα microSD

SPECS

• Οθόνη: 5.5 ιντσών FullView HD+ IPS, αναλογίας 18:9, ανάλυσης 1440 x 720 pixel, 16 εκατ. χρωμάτων • Επεξεργαστής: MediaTek MTK6739 με 4xCortex-A53@1.3GHz, PowerVR GE8100 GPU • Μνήμη: 2GB RAM 

• Αποθηκευτικός χώρος: 16GB επεκτάσιμος με κάρτα MicroSD (έως 128GB) • Κάμερα: κύρια 13MP (f/2.0) με HDR, phase detection auto-focus (PDAF) και LED flash, video 1080p@30fps, selfie-cam 5MP (f/2.4), ευρείας γωνίας 84° με LED flash , video 720p@30fps • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 • Extras: GPS/A-GPS, σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, Face Key, FM Radio, NFC, Micro USB 2.0, 3,5 mm υποδοχή ακουστικών, Dual SIM • Δίκτυο:  4G  • Μπαταρία: 3.000mAh  • Λειτουργικό: Android 8.0 • Διαστάσεις: 147,1 x 68,8 x 8,5 χιλ. • Βάρος: 145 γρ. • Ενδ. τιμή: 129€