Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε φωτογραφικές μηχανές με τεράστιες δυνατότητες οπτικού zoom, που όμως είναι εξίσου ικανές να σας προσφέρουν εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και… εμμονή στη λεπτομέρεια.

Nikon P1000

Ξεπεράστε τα όρια και αποτυπώστε όσα μέχρι πρότινος δεν φανταζόσασταν με την κάμερα Nikon P1000. Διαθέτει οπτικό zoom 125x, που αποτελεί το μεγαλύτερο του κόσμου, εύρος εστιακής απόστασης των 24–3000mm και Dynamic Fine Zoom 250x ώστε να μπορείτε να αποτυπώσετε το σύνολο της σκηνής με μία ευρυγώνια σύνθεση ή να μεγεθύνετε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, ακόμη κι εκείνες πάνω στο… φεγγάρι. 

Canon SX60

Πλέον δεν θα χάνετε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς με την κάμερα Canon SX60 και τον ευρυγώνιο φακό 21mm θα μπορείτε να απαθανατίζετε εντυπωσιακά τοπία, ενώ με το μεγάλο zoom 65x, θα φέρνει εντυπωσιακά κοντά σας οτιδήποτε και να θέλετε να φωτογραφίσετε, ακόμη και… ένα αεροπλάνο εν πτήσει. Επίσης, είναι εξοπλισμένη με ανακλινόμενη οθόνη 3 ιντσών, ενώ ενσωματώνει τις λειτουργίες WiFi και NFC και έχει τη δυνατότητα λήψης video Full HD. 

Panasonic DMC-FZ300EGK

Πλέον δεν θα χρειάζεται να στριμώχνεστε για να βγάλετε φωτογραφία τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη στη συναυλία, κάθε φορά που δεν βρίσκεστε κοντά στη σκηνή, καθώς με τη δυνατότητα οπτικού zoom 24x και τη βοήθεια του σταθερού διαφράγματος σε όλο το range, η νέα Panasonic DMC-FZ300EGK σας επιτρέπει να ξετυλίξετε το ταλέντο σας από όπου και αν βρίσκεστε. Παράλληλα, με σταθερό διάφραγμα f/2.8 από τα 25 έως και τα 600 χιλιοστά, ο απίστευτα φωτεινός φακός, σας χαρίζει ρεαλιστικές και φωτεινές λήψεις όλο το 24ωρο. 

Kodak Astro Zoom AZ-521

Με το οπτικό zoom 52x που διαθέτει η κάμερα Kodak Astro Zoom AZ-521, το θέμα που σας ενδιαφέρει θα… έρθει σε απόσταση αναπνοής από τον φακό σας, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είναι. Παράλληλα, ο ευρυγώνιος φακός θα αποτυπώσει όλο το σκηνικό που βρίσκεται μπροστά σας, ενώ οι πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών θα αποτυπώσουν όσα πριν δεν φανταζόσασταν. Τέλος, ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας θα απορροφήσει όλους τους κραδασμούς και τις ακούσιες κινήσεις, χαρίζοντάς σας το τέλειο αποτέλεσμα. 

Sony DSC-H400B

Μηδενίστε τις αποστάσεις με την κάμερα Sony DSC-H400B, καθώς με οπτικό zoom 63x, όπου κι αν βρίσκεστε: ταξίδια, συναυλίες, αθλητικά event, άγρια φύση ή οπουδήποτε αλλού σας αρέσει, δεν θα χρειαστεί να πλησιάσετε εσείς το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας, αλλά η κάμερά σας θα το φέρει… δίπλα σας. Παράλληλα, θα βγάλετε φωτογραφίες σε πολύ υψηλή ανάλυση στα 20.1MP, ενώ χάρη στο ηλεκτρονικό οπτικό σκόπευτρο θα βγάλετε ακριβώς το κάδρο που θέλετε σε πραγματικό χρόνο, με τον σωστό φωτισμό στο preview. 

Nikon B700 

Aπολαύστε τα πλεονεκτήματα των οπτικών στοιχείων NIKKOR με τον φακό της Nikon B700, η οποία διαθέτει οπτικό zoom 60x, γυάλινο στοιχείο ED και σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης, χαρίζοντάς σας κρυστάλλινο αποτέλεσμα. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα λήψης video 4K UHD και φωτογραφιών RAW (NRW), ενώ το οπτικό VR και το πλευρικό χειριστήριο zoom ελαχιστοποιούν το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα λήψης από το ηλεκτρονικό σκόπευτρο ή την πτυσσόμενη οθόνη LCD.