Αν είστε τυχεροί κάτοχοι ενός premium smartphone, πιθανότατα αυτό θα είναι εξοπλισμένο με λειτουργία ασύρματης φόρτισης. Απαλλαχθείτε, λοιπόν, από τα καλώδια USB και φορτίστε την πολύτιμη συσκευή σας απλά ακουμπώντας την πάνω στις ειδικές θέσεις της CellularLine, δίχως βύσματα και USB θύρες οποιουδήποτε τύπου… 

Handy Wing Active Wireless 


Μία βάση στήριξης του κινητού στο αυτοκίνητο μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη όταν βρίσκεστε καθηλωμένοι στην κίνηση και θέλετε να μιλάτε σε ανοιχτή ακρόαση, ρίχνοντας ταυτόχρονα κλεφτές ματιές στον χάρτη για να βρείτε… οδό διαφυγής. Το «Handy Wing Active Wireless» κάνει κάτι πολύ παραπάνω, καθώς εκτός από ένα καλαίσθητο «in-car holder» που μπορεί να αγκιστρωθεί εύκολα στις περσίδες των αεραγωγών του κλιματιστικού, είναι και ασύρματος φορτιστής! Δεν φιλοξενεί απλά τη συσκευή σας, αλλά γεμίζει την μπαταρία της δίχως καλώδια (αρκεί φυσικά το smartphone σας να διαθέτει δυνατότητα Qi wireless charging). Η χρήση της τεχνολογίας Wideactive 2 εκμηδενίζει το ενδεχόμενο υπερθέρμανσης, ενώ μπορείτε να αποσπάσετε το κινητό από τη βάση με μία κίνηση του χεριού σας. 

FreePower Manta 8000 Wireless Powerbank

Με μία πρώτη ματιά, το FreePower Manta 8000 Wireless μοιάζει με ένα ελαφρύ, κομψό μα πανίσχυρο powerbank, καθώς διαθέτει μπαταρία 8.000mAh, LED οθόνη και δυνατότητα διπλής USB fast charge φόρτισης στα 2Α. Η έκπληξη κρύβεται ωστόσο στο γεγονός πως, αν το κινητό σας υποστηρίζει Qi ασύρματη φόρτιση, μπορείτε απλά να το ακουμπήσετε πάνω στο ξεχωριστό αυτό powerbank, χωρίς να χρειάζεστε κανένα καλώδιο…

Wireless Fast Charger Stand 

Ενας πραγματικός… θρόνος για το premium smartphone σας στο γραφείο ή στο κομοδίνο σας, δεν μπορεί παρά να φροντίζει και την ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας του! Το Wireless Fast Charger Stand έρχεται εξοπλισμένο με τεχνολογία Wideactive 2, η οποία χρησιμοποιεί διπλό πηνίο για μεγαλύτερη επιφάνεια ασύρματης φόρτισης δίχως υπερθέρμανση της συσκευής. Μπορείτε, παράλληλα, να τοποθετήσετε το κινητό σας με όποια κλίση σας εξυπηρετεί ώστε να είναι ευδιάκριτη η οθόνη του. 

Wireless Fast Charger Twist 

Μικρό, προσιτό και με δυνατότητα ρύθμισης κλίσης για να είναι ορατή η οθόνη του κινητού όπου κι αν κάθεστε, το Wireless Fast Charger Twist εγγυάται αποδοτική και ασφαλή ασύρματη φόρτιση, χάρη στην τεχνολογία Wideactive 1. Η απαλή επιφάνεια από σιλικόνη προστατεύει το smartphone σας από γρατζουνιές, ενώ υπάρχει LED ένδειξη που σας πληροφορεί για το επίπεδο της φόρτισης.