Mε τρεις σημαντικές διακρίσεις που αφορούν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρέχουν οι εταιρείες Papaki (www.papaki.com) και ΤοpHost (www.top.host), κλείνει το 2018 για τον Όμιλο Enartia.

Ειδικότερα, οι δύο διακρίσεις προέκυψαν στα σημαντικότερα ελληνικά βραβεία για το e-commerce, τα evolution awards 2019, που διοργανώθηκαν από το Marketing Week και την Βοussias Communications, στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Athenaum Intercontinental. Η Enartia (www.enartia.com) τιμήθηκε με Gold βραβείο για τις B2B υπηρεσίες που παρέχουν και τα δύο brand της, καθώς και με Bronze βραβείο για το Managed WooCommerce Hosting που είναι διαθέσιμο στο Papaki και αποτελεί την 1η ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας eShop παγκοσμίως, σχεδιασμένη αποκλειστικά για WooCommerce sites.

Ο Φρανκ Μαούνης, Πρόεδρος και Co-Founder της Enartia, παραλαμβάνοντας το Gold βραβείο, μαζί με πολλά μέλη της ομάδας καθώς και τον CEO και Co-Founder της Enartia Δημήτρη Ανθουλάκη, ανέφερε: «Αυτό το βραβείο ανήκει σε πάνω από 70 άτομα, και την κουλτούρα τους. Είμαι σίγουρος ότι θα μας δώσει δύναμη να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερο value στους πελάτες μας».

H τρίτη διάκριση, ήρθε την αμέσως επόμενη μέρα, από τον θεσμό των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS) που διοργάνωσε για 9η χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο Μέγαρο Μουσικής Aθηνών. Η Enartia αναδείχθηκε ως ο καλύτερος Μικρός Οργανισμός της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών! 

Η επικεφαλής του τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών του Ομίλου, Ειρήνη Παπαδάκη, ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο, τονίζοντας συγκινημένη ότι η Enartia είναι ένας μικρός οργανισμός από το Ηράκλειο της Κρήτης, με μεγάλα όνειρα. Στη συνέχεια, κάλεσε την υπόλοιπη ομάδα να ανέβει στη σκηνή για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή τη διάκριση.

Αυτές οι βραβεύσεις, αποτελούν για την Enartia ένα ακόμα κίνητρο να γίνεται ακόμα καλύτερη ώστε να προσφέρει στους πελάτες της συναρπαστικές online λύσεις και μοναδική εξυπηρέτηση!