Νέος Chief Customer Operations Officer του ομίλου ΟΤΕ αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Στράτος και Chief Marketing Officer Consumer Segment ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης.

Ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. («ΟΤΕ Α.Ε.» ή «Εταιρεία») ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της ανάληψης των νέων καθηκόντων του κ. Κωνσταντίνου Νεμπή ως Προέδρου του Συμβουλίου Διεύθυνσης (Management Board) και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Hrvatski Telekom d.d. από 01/04/2019, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου ΟΤΕ, με ισχύ από 01/01/2019:

  • Ο κ. Αθανάσιος Στράτος, Executive Director Customer Services Fixed & Mobile, προάγεται σε Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Στράτος θα επικεντρωθεί στην εφαρμογή ενός ενιαίου μοντέλου εξυπηρέτησης και προώθησης καταναλωτικών προϊόντων, ευθυγραμμίζοντας όλες τις εμπορικές λειτουργίες και ενδυναμώνοντας την ψηφιακή εμπειρία, με στόχο την ενίσχυση της αξίας και της εξυπηρέτησης του πελάτη.
  • Ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Consumer Marketing Director του Ομίλου ΟΤΕ, προάγεται σε Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Γαβριηλίδης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιδόσεων της εταιρείας στον τομέα των Οικιακών Πελάτων και στην παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη μέσω του brand, της σύγκλισης σταθερής και κινητής και της ψηφιακοποίησης.
  • Ο κ. Κώστας Νεμπής θα παραμείνει μέλος της Διοικητικής Ομάδας του Ομίλου ΟΤΕ μέχρι τις 31/3/2019, ως  Chief Officer – Advisor to the CEO on Commercial Issues, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση.

Όλες οι θέσεις αναφέρονται στον Πρόεδρο του Δ.Σ & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ.


Who is who


Αθανάσιος Στράτος:

Αθανάσιος Στράτος_Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕΟ κ. Αθανάσιος Στράτος  διαθέτει  25ετή και πλέον εμπειρία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, έχοντας διατελέσει στέλεχος μεγάλων εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Εντάχθηκε στην COSMOTE το 1998 έχοντας αναλάβει μέχρι σήμερα σειρά  διοικητικών θέσεων ευθύνης στον Όμιλο ΟΤΕ, στους τομείς πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Παράλληλα με τις αρμοδιότητές του ως Executive Director Εξυπηρέτησης Πελατών, κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβού