Ο 8ος και τελευταίος κύκλος της σειράς φαινόμενο, με τους εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και με τις πολυάριθμες βραβεύσεις (Golden Globes, SAG και βραβεία Emmy), θα κάνει φινάλε, τον Απρίλιο, ταυτόχρονα με την Αμερική και αποκλειστικά στη Nova!

Η Nova πριν την έναρξη του 8ου και τελευταίου κύκλου  φέρνει αποκλειστικά ΟΛΟΥΣ του κύκλους της σειράς σε ένα κανάλι!    Το θεματικό «Game of Thrones HD» θα είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στη σειρά και θα προβάλει όλους τους προηγούμενους κύκλους καθώς και backstage υλικό από τα γυρίσματα, συνεντεύξεις με το καστ κ.α. Ταυτόχρονα, στο Nova On Demand θα κάνει πρεμιέρα και το Box Set της σειράς με όλους τους προηγούμενους κύκλους, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν  όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Η σειρά «Game of Thrones», εκτός από τις πολυάριθμες βραβεύσεις, έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών, όπου και αν έχει προβληθεί, αναπτύσσοντας μία εξαιρετικά ευρεία και ενεργή βάση οπαδών. Παράλληλα, έχει λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία, την έκταση και την ποιότητα της παραγωγής της. Σύμφωνα με το IMDB, είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές, καθώς επίσης και την εκπληκτική αφοσίωση των οπαδών της, η οποία έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό φαινόμενο.