Η ATCOM ανακηρύχθηκε e-Commerce Agency of the Year στα e-volution Awards 2019, τον κορυφαίο θεσμό επιβράβευσης των βέλτιστων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, αποσπώντας επιπλέον 27 βραβεία για web, mobile και Omnichannel εφαρμογές πελατών, αλλά και για την e-Commerce πλατφόρμα της εταιρείας, Netvolution.  

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, η ATCOM ήταν πρωταγωνίστρια της βραδιάς, κερδίζοντας την ύψιστη διάκριση της διοργάνωσης, καθώς και 1 Platinum, 10 Gold, 10 Silver και 6 Bronze βραβεία. Οι βραβεύσεις αφορούσαν σε έργα για τους AEGEAN, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Coral, Notos, Bed&Bath και άλλους σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας, ενώ κάλυψαν όλο το φάσμα των κατηγοριών υποψηφιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην κατηγορία “Εξειδικευμένες Πρακτικές & Στρατηγική”. Παράλληλα, Χρυσό βραβείο κέρδισε το Netvolution, η e-Commerce πλατφόρμα ανάπτυξης και διαχείρισης περιεχομένου της ATCOM.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την επιτυχία. Η ATCOM έχει μία μοναδική κουλτούρα που δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της και εμπνέει τους ανθρώπους της να ανοίγουν συνεχώς νέους δρόμους. Τα e-volution τιμούν αυτούς τους αφανείς ήρωες: τους προγραμματιστές, τους designers, τους project και account managers, αλλά και τόσους άλλους που καθημερινά τολμούν να πειραματισθούν, καταφέρνοντας τελικά να παρασύρουν τους πελάτες τους σε μονοπάτια, που, στην περίπτωση όλων ανεξαιρέτως των project που βραβεύτηκαν, έκαναν τη διαφορά στο customer experience και τις online πωλήσεις, δήλωσε η Chief Commercial Officer της ATCOM, Δάφνη Προσαλίκα.