Η Sony Ericsson, στο πλαίσιο της καμπάνιας για το νέο κινητό W995i, δημιούργησε ένα Augmented Reality online game στην Ελλάδα, το οποίο καταρρίπτει τα σύνορα ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία με τη βοήθεια μιας web cam στο play.w995-se.info.


game_ar_sony_ericssonΤο πρωτοποριακό online παιχνίδι αποτελεί μοναδική εμπειρία που μπορούν όλοι να την απολαύσουν αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής, πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μια webcam. Στο ειδικό Microsite play.w995-se.info οι χαρακτήρες του τηλεοπτικού σποτ εμφανίζονται πάνω στο χέρι σας και παίρνουν ζωή από τις κινήσεις σας. Απλά τυπώνετε το σύμβολο Walkman® ή το φωτογραφίζετε με το κινητό σας, διαλέγετε τον αγαπημένο σας ήρωα και τον απολαμβάνετε να χορεύει κυριολεκτικά στα χέρια σας σε μια άλλη πραγματικότητα μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας.


Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τη Sony Ericsson στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία Rascal και στο πλαίσιο της καμπάνιας του W995 Walkman™ που αποτελεί την κινητή σας διασκέδαση. Η χρήση προηγμένων και διαδραστικών τεχνολογιών, που επιλέγει η Sony Ericsson προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας στο κοινό και προσδίδει αμεσότητα και ενδιαφέρον στην επικοινωνία της μαζί του.


Το νέο Sony Ericsson W995 Walkman™ έχει κάνει ήδη δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά και ενθουσιάζει με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του, όπως η άψογη ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο, η κάμερα 8.1 megapixel και το Media Go™ με το οποίο γίνεται εύκολη η μεταφορά αρχείων, από το κινητό τηλέφωνο στον υπολογιστή και αντίστροφα, χωρίς να χάνουν σε ποιότητα.