Νέο ανταγωνιστικό πακέτο Double Play Unlimited με συνδυασμό σταθερής τηλεφωνίας και γρήγορου Internet

tellas logoΔυναμικά μπαίνει, πλέον, στην αγορά η Tellas, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να έχουν όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται στην τιμή των 39,90€/μήνα. Το νέο ανταγωνιστικό πακέτο Tellas Double Play Unlimited συνδυάζει το γρήγορο Internet με ταχύτητα έως 24 Mbps και σταθερή τηλεφωνία, χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με απεριόριστες διεθνείς κλήσεις στους περισσότερους προορισμούς.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει σε όλους τους συνδρομητές τόσο σε υπάρχοντες, όσο και νέους, υψηλή ταχύτητα πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και:

  • Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά)
  • Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε 38 χώρες
  • 60 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα εθνικά κινητά, ανεξαρτήτως δικτύου
  • Απεριόριστη χρήση DSL Internet

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για συνδέσεις στο αναφερθέν πρόραμμα που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30/06/2008 δε χρεώνεται το τέλος ενεργοποίησης, ενώ η Tellas παρέχει δωρεάν εξοπλισμό (USB & ETH) modem/router ή τη δυνατότητα απόκτησης WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση.

Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση).Για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Tellas Double Play Unlimited, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα της Tellas στο www.tellas.gr.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]