Με ανάπτυξη άνω του 90% αναμένεται να κλείσει η χρονιά για την e-fresh.gr, μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε μια απαιτητική χρονιά για το λιανεμπόριο τροφίμων. 

Οι έντονοι ρυθμοί υπερβαίνουν τον μ.ο. ανάπτυξης της αγοράς που υπολογίζεται στο 35% ενισχύοντας το μερίδιο της e-fresh.gr. 

Παράλληλα η εταιρεία διακρίθηκε για 3η συνεχή χρονιά στον θεσμό των E-volution Awards με GOLD βραβείο για το βέλτιστο ηλεκτρονικό super market.

Η Ζήνα Μαυροειδή managing director της e-fresh.gr δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για τα αποτελέσματα της τεράστιας προσπάθειας που πραγματοποιείται από την οικογένεια της e-fresh.gr τα τελευταία χρόνια. Μια εταιρεία που ξεκίνησε στην Ελλάδα την δύσκολη περίοδο της κρίσης σε λιγότερο από 3 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας κέρδισε σημαντικό μερίδιο αγοράς εδραιώνοντας την υπηρεσία μας στην συνείδηση του καταναλωτή. Η Ελλάδα μπορεί. Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να κάνει την ζωή μας ευκολότερη και είναι εδώ για να μείνει, όσο το υπηρετούμε σωστά.»

** Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρες. Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 250.000 παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.