Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην WIND καλά κρατεί με απίθανες προσφορές σε υψηλής τεχνολογίας 4G smartphones.  Μόνο για την εορταστική περίοδο, τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν συσκευές Huawei 1+1 δώρο. 

Συγκεκριμένα με την αγορά ενός Huawei Mate 20 Pro δίνεται δώρο ένα Huawei P20 lite, αξίας 299€ ενώ με το Huawei Mate 20 lite ή το Huawei P20 Pro δίνεται δώρο ένα Huawei Υ5 2018, αξίας 129€.

Με εντυπωσιακή οθόνη 6.39” ιντσών, προηγμένης τεχνολογίας 8πύρηνο επεξεργαστή Kirin, λογισμικό EMUI 8.1 και Android OS, 6GB μνήμη RAM και σύστημα τριπλής κάμερας, οι συσκευές της Huawei προσφέρουν ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης και είναι ιδανικές για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα τις ημέρες των εορτών.

Για ακόμα πιο οικονομικές αγορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία επιστροφής &ανακύκλωσης κινητών «Bring to Save» που προσφέρουν τα καταστήματα WIND, όπου επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή αγοράζουν νέα σε χαμηλότερη τιμή. Επιπλέον στα καταστήματα WIND υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής σε 48 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες.

Όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις αγορές τους μπορούν να επιλέξουν επίσης μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ όπως θήκες για την προστασία της συσκευής, hands-free για περισσότερη ασφάλεια και συχνή χρήση ή  power bank για μεγαλύτερη αυτονομία.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.wind.gr και στα καταστήματα WIND.