Σε μία υπέροχη βραδιά χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία Συνεργατών, Καταναλωτών και Εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  αποκαλύφθηκε η κορυφαία Χριστουγεννιάτικη Προσφορά της εταιρείας για το 2018, αναδείχθηκαν οι σημαντικότερες στιγμές της για τη χρονιά που τελειώνει και μοιράστηκαν πλούσια δώρα! Δυναμικό παρών στο event της Huawei, έδωσαν εκπρόσωποι του Τύπου από τους χώρους της τεχνολογίας, της δημοσιογραφίας και του lifestyle ενώ η  παρουσίαση και ο συντονισμός της εκδήλωσης ήταν  στα έμπειρα χέρια των λαμπερών  Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Το 2018 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones με συσκευές εξαιρετικής ποιότητας στην κατασκευή, το design και τα χαρακτηριστικά, οι οποίες έφεραν επανάσταση στην αγορά με τις καινοτόμες τεχνολογίες τους ανταποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη και την προτίμηση του κόσμου. η Huawei, θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τον πιο σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της, το Ελληνικό κοινό, τους Συνεργάτες, τους Καταναλωτές και τους Δημοσιογράφους. Oπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager, “Η Huawei είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρεία τεχνολογίας, είναι ο κόσμος που την στηρίζει και την αγαπάει. Οτιδήποτε δημιουργούμε το κάνουμε με στόχο μια καλύτερη ζωή μέσω της τεχνολογίας, σας ακούμε και απαντάμε στις ανάγκες σας με τα προϊόντα μας”.  

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με κοινό παρονομαστή την Τεχνολογία, την Τεχνητή Νοημοσύνη που ενσωματώνει η Huawei στις συσκευές της και τις υπέροχες δράσεις της εταιρείας μέσα στο 2018, το κοινό βρέθηκε μπροστά σε μοναδικές εικόνες και ήχους από το Βόρειο Σέλας, σε φωτογραφίες της αθέατης Ελλάδας τραβηγμένων μέσα από το φακό του Huawei Mate20 Pro και σε όλα τα προϊόντα της Huawei που παρουσιάστηκαν μέσα στο 2018. Δεν έλειψαν επίσης και οι αναφορές στις επιτυχημένες στιγμές της χρονιάς όπως την επιτυχία του Black Friday όπου η Huawei αναδείχθηκε ένας από τους Top Sellers στην κατηγορία των smartphones, του Smartphone Festival, αυτής της μεγάλης γιορτής της τεχνολογίας που ξεκίνησε από την Huawei το 2017, αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό και συνεχίστηκε και το 2018 αποτελώντας θεσμό, αλλά και του προγράμματος ανταλλαγής συσκευών  Trade in 4 All που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018. 

Στην κορύφωση της παρουσίασης ο κ. Δρακόπουλος απαντώντας στο ερώτημα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ανακοίνωσε και την φετινή Χριστουγεννιάτικη Προσφορά της Huawei αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από το κοινό. Στην συνέχεια ο  Country Manager – Terminals της Huawei Ελλάδος κος. LinBing ανέβηκε στην σκηνή για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους αλλά και όλους τους Έλληνες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία, “Εκ μέρους της εταιρείας σας ευχαριστώ θερμά όλους για την αγάπη που δείχνετε στα προϊόντα μας, εσείς είστε ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και ο λόγος που η εταιρεία μας δημιουργεί μοναδικά προϊόντα” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια η κλήρωση της βραδιάς αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για να προβληθούν οι πραγματικές Χριστουγεννιάτικες Προσφορές της Huawei! Για άλλη μια χρονιά λοιπόν από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου 2019, αγοράζοντας το Huawei Mate20 Pro, οι καταναλωτέ