Σύμφωνα με έρευνα, 6,8 εκατομμύρια smartphones πρόκειται να ενεργοποιηθούν την ημέρα των Χριστουγέννων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ένα smartphone αποτελεί το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους μας – είτε πρόκειται για φίλους είτε για την οικογένεια, η Alcatel σας καλύπτει στο έπακρο.

Alcatel 3: Για τους λάτρεις των Social Media

Σε ένα κόσμο που τα Social Media κυριαρχούν, είναι σημαντικό να έχουμε ένα smartphone που να μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο πλήθος – και ένα για να είμαστε κομψοί και αποδοτικοί στην δουλειά. Το Alcatel 3 διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στα Social Media. Μία νέα λειτουργία του Alcatel 3 είναι το “Social Mode”, το οποίο προσφέρει στιγμιαίες προβολές, γρήγορη κοινοποίηση και πάρα πολλά διασκεδαστικά και νέα χαρακτηριστικά για να πάτε τις φωτογραφίες σας σε άλλο επίπεδο.

Το Alcatel 3 έρχεται με μία κύρια κάμερα 13MP για να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και με μία μπροστινή κάμερα 5MP για πεντακάθαρες selfies. Η 5.5” HD+ FullView 18:9 οθόνη σας προσφέρει αρκετό χώρο για να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, το Alcatel 3 διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας λάτρης των Social Media για να ξεχωρίσει.

Alcatel 1 και Alcatel 1X: Για τους καταναλωτές που είναι ευαίσθητοι στην τιμή

Εάν ψάχνετε ένα νέο smartphone για αυτά τα Χριστούγεννα σε προτιμή τιμή, χωρίς να θυσιάσετε σε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, τότε το Alcatel 1 ή το Alcatel 1X είναι η τέλεια επιλογή. Και τα δύο διαθέτουν το λειτουργικό AndroidOreo™ (Go edition) το οποίο βελτιστοποιείται για να παρέχει δύο φορές περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την τυπική έκδοση Android. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ελαφρύτερες εφαρμογές και πολύ ταχύτερο λειτουργικό σύστημα.

Alcatel 3026: Για τους μεγαλύτερους

Για τους μεγαλύτερους της οικογένειας που θέλουν ένα νέο τηλέφωνο, δεν χρειάζεται να ψάχνετε μακριά. Επιλέξτε το Alcatel Senior Phone – την τέλεια λύση για αυτούς που προτιμούν τις απλές συσκευές.

Ο χρήστης θα απολαύσει μία βελτιωμένη και αποτελεσματική εμπειρία χάρη στο μεγάλο, εργονομικό, soft touch πληκτρολόγιο. Η λειτουργία ενός εικονιδίου στην οθόνη, σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεων για να τηλεφωνείτε ή να στέλνετε ένα γραπτό μήνυμα γρήγορα.

Αυτό το τηλέφωνο βάζει την ασφάλεια σε προτεραιότητα χάρη στη λειτουργία του κουμπιού SOS. Όταν προκύψει ένα πρόβλημα, πατάτε το κουμπί SOS και αυτομάτως η συσκευή καλεί την πρώτη σας επαφή, και της στέλνει γραπτό μήνυμα στην περίπτωση που δεν απαντήσει. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα συνεχίσει να καλεί και να στέλνει μήνυμα σε κάθε μία από τις υπάρχουσες επαφές μέχρι να υπάρξει ανταπόκριση. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η ηρεμία για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το Alcatel Senior Phone διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας ηλικιωμένος στην καθημερινότητά του δηλαδή μια βολική βάση φόρτισης, μια μεγάλη οθόνη 2,8” και ένα ακουστικό που είναι συμβατικό με τα ακουστικά βαρηκοΐας.