Το Public πρωτοστατεί για μία ακόμα φορά στις εξελίξεις και συνεργάζεται με την ASUS για να παρουσιάσουν στο καταναλωτικό κοινό το ολοκαίνουριο laptop ZenBook 14, καθώς και τα νέα gaming μοντέλα φορητών υπολογιστών FX505 και FX705 που είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Διατηρώντας την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας το Public συνεργάζεται με την ASUS, έναν από τους παγκόσμιους κολοσσούς στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, με στόχο να προσφέρει στο κοινό τα πιο σύγχρονα μοντέλα φορητών υπολογιστών. 

Ο κ. Γιάννης Σίμος, Commercial Executive Director του Public, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από αυτή τη συνεργασία, τo Public, το κατάστημα που διαχρονικά είναι συνώνυμο με τα προϊόντα τεχνολογίας, φέρνει στην ελληνική αγορά τα κορυφαία μοντέλα της ASUS, μίας πολυβραβευμένης εταιρίας που πάντα κινούταν με οδηγό την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής. Έτσι, αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό παράδειγμα του κοινού μας οράματος με την ASUS, καθώς και της αξίας που θέλουμε να προσφέρουμε πάντα στους καταναλωτές».

Το Public, θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για laptops καθώς διαθέτει την πληρέστερη γκάμα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, επώνυμα περιφερειακά και αξεσουάρ. Την προϊοντική του γκάμα συμπληρώνουν υπηρεσίες που προσφέρουν αξία στον καταναλωτή, όπως η επέκταση εγγύησης, SafetyNet, αλλά και ειδικές τιμές που διευκολύνουν τις αγορές του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Public παρέχει τις υπηρεσίες ASUS Money Back και ASUS Intel bundle αλλά και τα προνόμια της κοινότητας ASUS Rog Club. 

ZenBook 14: Το laptop με το λεπτότερο σχεδιασμό στον κόσμο

Το νέο laptop ZenBook 14 διαθέτει την επαναστατική οθόνη NanoEdge της ASUS, η οποία έρχεται με υπερ-λεπτά περιθώρια και στις τέσσερις πλευρές που την κάνουν να καταλαμβάνει επιφάνεια που αγγίζει το 95% του σώματος του laptop, προσφέροντας έτσι μία ανεπανάληπτη, «borderless» εμπειρία θέασης. Η οθόνη NanoEdge επιτρέπει επίσης στο ZenBook 14 να έχει πιο συμπαγές σώμα, καθιστώντας το τον μικρότερο φορητό υπολογιστή 14ων ιντσών στον κόσμο.

Το ZenBook 14 διαθέτει επίσης το νέο NumberPad, μία ακόμη καινοτομία της ASUS η οποία έρχεται για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, προσφέροντας ένα φωτιζόμενο, πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο επάνω στο touch pad του φορητού υπολογιστή.

Ακόμη, η νέα ειδική 3D κάμερα υπέρυθρων που διαθέτει το ZenBook 14 επιτρέπει στο χρήστη να κάνει ακόμη πιο γρήγορα login στο λογαριασμό του μέσω αναγνώρισης προσώπου, με τη χρήση της εφαρμογής Windows Hello, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού!

Το νέο υπερ-δυνατό laptop ZenBook 14 έρχεται με σύνθεση που φτάνει μέχρι τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Core™ i7 8ης γενεάς, κάρτα γραφικών μέχρι NVIDIA GeForce MX150, έως 16GB RAM, σκληρό δίσκο PCIe® SSDs και δέκτη Wi-Fi για ταχύτητες επιπέδου gigabit.

Τέλος, το ZenBook 14 αντέχει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις αφού έχει πιστοποίηση ανθεκτικότητας στρατιωτικής κλάσης (MIL-STD-810G), έχοντας περάσει με επιτυχία τα πιο δύσκολα τεστ σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας, καθώς και εκτεταμένες δοκιμασίες πτώσης και κραδασμών.

FX505 και FX705: Τα νέα, προσιτά gaming laptops της ASUS

Η ASUS παρουσιάζει επίσης στο ελληνικό κοινό τα νέα gaming laptops FX505 και FX705 με οθόνες 15,6 και 17,3 ιντσών αντίστοιχα, τα οποία φέρνουν όλα τα απαραίτητα, high-end τεχνικά χαρακτηριστικά για να «σηκώνουν» και τα πιο απαιτητικά videogames, σε προσιτές τιμές. 

Έτσι, τα νέα FX505 και FX705 έρχονται με τεχνικά χαρακτηριστικά που φτάνουν μέχρι 8ης γενεάς εξαπύρηνους επεξεργαστές Intel Core i7-8750H, κάρτα γραφικών έως NVIDIA GeForce GTX 1060 για υπερ-υψηλά framerates και full HD ανάλυση, μέχρι 32GB DDR4 RAM στα 2666MHz, σκληρό δίσκο 512GB PCIe® SSD, καθώς και ακόμη έναν υβριδικό, solid-state δίσκο1TB FireCuda™ που προσφέρει ταχύτατο booting και loading παιχνιδιών.

Ακόμη έχουν συνδεσιμότητα Ethernet και Wi-Fi κλάσεως gigabit για online gaming χωρίς ίχνος lag και προηγμένο σύστημα ήχου DTS surround. Τέλος, διαθέτουν ανθεκτικό πληκτρολόγιο και πολύ αποδοτικό σύστημα ψύξης, με ξεχωριστές ψύκτρες και ανεμιστηράκια για τη CPU και τη GPU, αλλά και ανθεκτικούς στη σκόνη αεραγωγούς, για ακόμη καλύτερη ψύξη και υπολογιστική απόδοση.