Η SOEDESCO αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer του Truck Driver, του τίτλου που θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και στην οικογένεια συσκευών Xbox One.

Στο trailer, οι παίκτες μπορούν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στις διάφορες λειτουργίες που έχει να προσφέρει το Truck Driver. Δύο σημαντικά στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η ποικιλία των πελατών και των φορτίων, αλλά και η σημασία που δίνει το παιχνίδι στην εξέλιξη της καριέρας του παίκτη. 

Γνωρίστε νέους ανθρώπους

Το Truck Driver επικεντρώνεται στη γνωριμία με νέους ανθρώπους που θέλουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες ενός φορτηγατζή για να πετύχουν τους στόχους τους. Ένας από αυτούς είναι ο ιδιοκτήτης εργοστασίου ξυλείας Sven, ο οποίος δυσκολεύεται να επιτρέψει σε άλλους ανθρώπους να εμπλακούν στη ζωή του. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις αποστολές φορτίου του Sven θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, με αποτέλεσμα να αναλάβετε νέες αποστολές με διαφορετικούς τύπους φορτίων. Προσφέροντας του βοήθεια στις ανάγκες που έχει για τη μεταφορά των φορτίων του θα τον βοηθήσετε να αναπτύξει την εταιρία του ξανά και ξανά.

Εξέλιξη καριέρας

Η ολοκλήρωση αποστολών, εκτός από το να σας κάνει αξιοσέβαστους, έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση χρημάτων. Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα έσοδα για να βελτιώσουν τα φορτηγά τους με δεκάδες διαφορετικά ανταλλακτικά, προσαρμόζοντας την εικόνα και την απόδοση του φορτηγού τους ώστε να εξυπηρετούν πελάτες σαν τον Sven. Αναλαμβάνοντας αποστολές από τον Sven κι από άλλες τοπικές επιχειρήσεις, οι φορτηγατζήδες ξεκλειδώνουν πολλές διαφορετικές δεξιότητες, παθητικά χαρακτηριστικά και ανταμοιβές. Το κλειδωμένο περιεχόμενο έχει ως αποτέλεσμα χρήσιμες βελτιώσεις, όπως η μεγαλύτερη ανθεκτικότητα των ελαστικών ή η δυνατότητα μεγαλύτερων ταξιδιών χωρίς την ανάγκη ξεκούρασης. Συμπερασματικά, το Truck Driver προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι οδηγοί για να ταξιδέψουν στους δρόμους με επιτυχία!