Η Χριστουγεννιάτική γιορτή ξεκίνησε στην WINDμε απίθανες προσφορές σε υψηλής τεχνολογίας 4G smartphones.  Μόνο για την εορταστική περίοδο, τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν συσκευές Honor σε χαμηλότερες τιμές και με δυνατότητα πληρωμής έως και 24 άτοκες δόσεις.

Για δώρο ή για προσωπική χρήση τα Honor ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό, τον γρήγορο επεξεργαστή και την προηγμένη κάμερα, όπου σε συνδυασμό και με τις μεγάλες δυνατότητες του 4G δικτύου της WIND εξασφαλίζουν εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου και αφορούν στα ακόλουθα μοντέλα:

  • Honor 10 (από 479€) μόνο 379
  • Honor 9 lite (από 249€) μόνο 179€
  • Honor 7C (από 199€) μόνο 179€
  • Honor 7A (από 179€) μόνο 139€
  • Honor 7S (από 139€) μόνο 109€

Για ακόμα πιο οικονομικές αγορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία ανακύκλωσης κινητών «Bring to Save» που προσφέρουν τα καταστήματα WIND, όπου επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή αγοράζουν νέα σε χαμηλότερη τιμή.

Όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις αγορές τους μπορούν να επιλέξουν επίσης μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ όπως θήκες για την προστασία της συσκευής, hands-free για περισσότερη ασφάλεια και συχνή χρήση ή  power bank για μεγαλύτερη αυτονομία.

Περισσότερες πληροφορίες σε οποιοδήποτε καταστήματα  WIND ή στο www.wind.gr