Η Data Communication, στο πλαίσιο του «20ου Greek ICT Forum 2018» έλαβε τιμητική διάκριση τόσο για την επιτυχή επιχειρηματική της πορεία όσο και για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον. Ο διαχρονικός θεσμός των Greek ICΤ Awards αναδεικνύει την προσφορά σημαντικών στελεχών της ελληνικής αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) καθώς, επίσης, επιτυχημένες υλοποιήσεις και τη σημασία τους στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνία.

To βραβείο παρέλαβε η κα Ζωή Δουζένη, Vice President της Data Communication, κατά την ειδική τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο «Wyndham Grand Athens» στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας και στελέχη των σημαντικότερων επιχειρηματικών φορέων της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των δυναμικότερων και υγιέστερων ελληνικών επιχειρήσεων γίνεται μετά από αξιολόγηση, η οποία στηρίζεται σε συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες και κριτήρια, ενώ συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η πολιτική τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Data Communication αναδείχθηκε ως μια από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στη χώρα, με 30+χρόνων επιτυχή πορεία και ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Πέτρος Κοραλής, Data Communication Solutions Division Manager, μίλησε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και τα σημαντικά οφέλη του «νέφους», εστιάζοντας ιδιαίτερα στην περίπτωση των λογιστικών γραφείων. Στο πλαίσιο αυτό, o κ. Κοραλής παρουσίασε τη νέα γενιά πρωτοποριακών, cloud εφαρμογών και υπηρεσιών της Data Communication, αναπτυγμένων στο Microsoft Azure, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις cloud, αυτόνομες εφαρμογές DC Tax4all & DC Scan4all, που δίνουν τη δυνατότητα στους λογιστές – φοροτεχνικούς να αυτοματοποιήσουν 100% τις καθημερινές τους εργασίες, ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούν. 

Αναλυτικότερα, το DC Tax4all συνδέεται απευθείας με τις ιστοσελίδες των TAXISnet, ΕΦΚΑ & τέως ΙΚΑ, ΓΕΜΗ, αντλεί και ενημερώνει μαζικά το λογιστή και τους πελάτες του με όλα τα δεδομένα που καθημερινά χρειάζονται. Παράλληλα, το DC Scan4all, αποτελεί την εξέλιξη της πολυβραβευμένης υπηρεσίας DC Scan4you για αυτόματη καταχώριση ψηφιοποιημένων παραστατικών, η οποία λειτουργεί πλέον ανεξάρτητα από τη λογιστική εφαρμογή που το κάθε λογιστικό γραφείο χρησιμοποιεί, ενώ, παράλληλα, εγγυάται 100% επιτυχή αναγνώριση όλων παραστατικών, χωρίς περιορισμούς.