Η Sygic παρουσιάζει την πρώτη της εφαρμογή για Apple TV. Οι χρήστες μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν έως και 5.000 βίντεο σε 360°, που γυρίστηκαν για τη Sygic από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ Michal Gálik.

«Στη νέα εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν εως και 5.000 βίντεο εικονικής πραγματικότητας σε 50 προορισμούς. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Πράγα, η Βαρκελώνη, η Μόσχα, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Κωνσταντινούπολη, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϊ, η Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βιώσετε μία πτήση με αερόστατο πάνω από τους ναούς της Καμπότζης, να κάνετε βόλτα με μια γόνδολα στη Βενετία ή να ανεβείτε σε ένα τελεφερίκ στο Σαν Φρανσίσκο. Τα ταξιδιωτικά βίντεο 360° γυρίστηκαν για τη Sygic από τον δημιουργό ντοκιμαντέρ  Michal Gálik. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλεχειριστήριο Apple TV για να ρίξουν μια ματιά τριγύρω», λέει ο Lukáš Nevosád, αντιπρόεδρος του ταξιδιωτικού τμήματος στη Sygic.

Η εφαρμογή Apple TV είναι άλλη μια επέκταση της εφαρμογής της Sygic Travel για τους ταξιδιώτες. Εκτός των βίντεο 360°, περιέχει επίσης ενδιαφέροντα τουριστικά αξιοθέατα. Οι χρήστες μπορούν να τα προσθέσουν στη λίστα με τα αγαπημένα τους μέρη και να τα συγχρονίσουν με την εφαρμογή για κινητά ή με την ιστοσελίδα Sygic Maps. Πρόσφατα, η Sygic πρόσθεσε, επίσης, υποστηριξη σε Apple Watch.

Οι κάτοχοι Apple TV  μπορούν να βρουν την εφαρμογή στο App Store ως Sygic Trave