Η Creative Image Technologies ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ευρωηλεκτρονική. H Creative Image Technologies θα είναι υπεύθυνη για την ενσωμάτωση του λογισμικού πλοήγησης NDrive και των χαρτών NaviGreece στη συσκευή Samsung i8910HD.


creative_image_logoΤο NDrive είναι το πλέον καινοτόμο λογισμικό πλοήγησης, προσφέροντας πραγματική, τρισδιάστατη πλοήγηση με χρήση δορυφορικών φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης για μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο, αφού, επί της ουσίας, στην οθόνη του χρήστη απεικονίζονται όσα θα αντίκριζε εκείνος μπροστά του. Το λογισμικό NDrive πλαισιώνουν οι χάρτες NaviGreece που αποτελούν την πληρέστερη βάση δεδομένων που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με την τελευταία τους έκδοση να περιλαμβάνει πάνω από 330.000 χιλιόμετρα πλοηγήσιμου οδικού δικτύου και 122.000 σημεία ενδιαφέροντος.


350__1_1244603822_samsung-i8910Το κινητό Samsung i8910HD διαθέτει δέκτη GPS, κάμερα στα 8 MP με δυνατότητα εγγραφής video σε HD ανάλυση και προηγμένες λειτουργίες καθώς και AMOLED οθόνη 3,7 ιντσών, ανάλυσης 360×640 pixels και με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Προσφέρει πλοήγηση στο διαδίκτυο με ταχύτητες HSDPA και πλήρως προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας με χρήση widgets, ενώ χάρη στα 8 GB εσωτερικής μνήμης και τη δυνατότητα προσθήκης κάρτα microSD έως και 8 GB επιτρέπει στον χρήστη να πάρει μαζί του τα αγαπημένα του αρχεία.