Είτε είσαι έμπειρος προγραμματιστής είτε μόλις κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο του προγραμματισμού, η ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις ικανότητές σου είναι εδώ!

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Microsoft Student Partners Community (Student Guru Thessaloniki) και με τη Microsoft Hellas διοργανώνουν για πρώτη φορά το “Let’s Have a Hackathon” και μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε σε ένα τριήμερο Μαραθώνιο προγραμματισμού!

Το Hackathon ξεκινά την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο για όλους και μια σειρά  από τεχνικές παρουσιάσεις σχετικές με το Cloud, τα Big Data, αλλά και μια δράση που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις Azure Passes. 

Η συνέχεια έρχεται το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου με μια σειρά από demos, παρουσιάσεις live coding από έμπειρους developers, πολύ διασκέδαση και ένα διαγωνισμό για ομάδες 2-3 ατόμων. Ακόμα όμως κι αν δεν έχετε ομάδα, μη διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή. Εμείς θα φροντίσουμε να βρούμε μια ομάδα που να ταιριάζει στο στυλ και το χαρακτήρα σας. Οι θέσεις για το διαγωνισμό είναι περιορισμένες και είναι απαραίτητη η εγγραφή προκειμένου να γίνετε μέρος του πρώτου Hackathon που διοργανώνει το ΑΠΘ παρέα με τη Microsoft Hellas. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε μαζί το Laptop σας, την καλή σας διάθεση και τις καινοτόμες ιδέες σας.

Κάνετε δήλωση τώρα και ελάτε να προγραμματίσετε, να μάθετε, να κάνετε γνωριμίες, να χορτάσετε από φαγητό και διασκέδαση, αλλά και να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ειδήμονες του προγραμματισμού και της τεχνολογίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τριήμερο Μαραθώνιο προγραμματισμού μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.microsoftevents.com/