Η Cat Phones παρουσιάζει το Cat B35, ένα ανθεκτικό τηλέφωνο με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, με δυνατότητα 4G για κλήσεις,  μηνύματα, γρήγορη περιήγηση στο Ίντερνετ και πρόσβαση σε όλες τις βασικές εφαρμογές.

Ανθεκτικό στα χτυπήματα και τη σκόνη καθώς και αδιάβροχο, το Cat B35 είναι κατασκευασμένο για χρήση στις πιο σκληρές συνθήκες και για πελάτες που χρειάζονται αξιόπιστες φωνητικές συνδέσεις και δυνατότητες αποστολής κειμένου. Τρέχει σε δίκτυα 4G LTE και υποστηρίζει VoLTE και VoWiFi. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από ορισμένες από τις συνδεδεμένες υπηρεσίες ενός έξυπνου τηλεφώνου όπως e-mail, social media, χάρτες, Google Assistant. 

Τα «Feature phones» είναι ένα σημαντικό κομμάτι της συλλογής τηλεφώνων της Cat. Το Cat B35 είναι η τελευταία προσθήκη στην κατηγορία των τηλεφώνων Cat με βασικές λειτουργίες και απευθύνεται σε πελάτες που χρειάζονται μια αξιόπιστη συσκευή για να μείνουν σε επαφή κατά τη διάρκεια πολύωρων εργάσιμων ημερών αλλά και σε επιχειρήσεις που θέλουν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους ένα προσιτό τηλέφωνο.

Όπως και όλα τα τηλέφωνα Cat, το Cat B35 είναι ανθεκτικό, δυνατό και έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες. Έχει πιστοποιηθεί με IP68, είναι αδιάβροχο στα 1,2 μέτρα για 35 λεπτά, έχει δοκιμαστεί σε πτώσεις από ύψος 1,8 μ. σε μπετόν, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και σε ακραίες θερμοκρασίες. Επίσης, έχει μεγάλη μπαταρία 2300mAh που παρέχει έως 12 ώρες ομιλίας και 30 ημέρες χρόνο αναμονής*. Αυτές οι λειτουργίες είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για τους πελάτες του τηλεφώνου Cat. 

Σε μία πρόσφατη μελέτη 25.000 χρηστών των τηλεφώνων Cat, οι 4 από τις 5 λειτουργίες που κατατάσσονται ως σημαντικότερες αφορούν τα διαπιστευτήρια για την ανθεκτικότητα και 98% δήλωσαν ότι γι’ αυτούς η διάρκεια της μπαταρίας είναι κρίσιμο χαρακτηριστικό. Περισσότεροι από τους μισούς (58%) είχαν σημαντικές βλάβες στις προηγούμενες συσκευές τους πριν στραφούν σε ένα τηλέφωνο Cat ως μια ανθεκτική εναλλακτική λύση. 

«Το Cat B35 είναι ένα σημαντικό βήμα αλλαγής για τη συλλογή μας, προσφέροντας τις λειτουργίες 4G σε νέο κοινό», δήλωσε ο Πίτερ Στίβενς, Διευθύνων Σύμβουλος της Bullitt Group. «Παρότι το 2018 οι συσκευές με βασικές λειτουργίες συνολικά έχουν πτωτική τάση, η παγκόσμια αγορά εξακολουθεί να είναι σημαντική, ειδικά στον τομέα ανθεκτικών συσκευών, με εταιρείες και μεμονωμένα άτομα που προσπαθούν να αποφύγουν τα υψηλά κόστη επισκευής και τα προβλήματα χρηστικότητας. Με την πρόσθετη λειτουργία 4G, το Cat B35 προσφέρει πρόσβαση σε συνδεδεμένες υπηρεσίες σε ένα νέο κοινό, μία ελκυστική πρόταση στους πελάτες μας και εξίσου στις συνεργαζόμενες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας».

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής ανέρχεται στα 119€. Το Cat B35 θα διατίθεται στα καταστήματα Cosmote-Γερμανός. 

Κύρια χαρακτηριστικά *

  • Μεγάλη μπαταρία 2300mAh
  • IP68 – ανθεκτικό στη σκόνη, αδιάβροχο έως 1,2 μ για 35 λεπτά                                                                                                                                            
  • Ανθεκτικό σε χτυπήματα από ύψος 1,8 μ. σε μπετόν                                                                                                                            
  • MILSPEC 810G
  • Αντοχή σε δόνηση, άμμο, αλάτι, πάχνη και πίεση
  • KaiOS 2.5
    • Προεγκατεστημένες εφαρμογές: Google Assistant (ενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα του κεντρικού/«OK» πλήκτρου), Google Maps™, Google Search™, YouTube™
    • Από το KaiStore: Facebook, Twitter και άλλες
    • Απομακρυσμένο κλείδωμα κατά της κλοπής και λειτουργία διαγραφής
  • LTE (4G) με υποστήριξη για VoWiFi και VoLTE (εξαρτάται από το δίκτυο)
  • Δυνατότητα για κάρτα Nano SIM, δύο ή μία SIM 
  • Wi-Fi και ενεργό σημείο Wi-Fi 
  • Bluetooth ® 4.1
  • Micro USB 2.0
  • aGPS, GPS, Glonass
  • Υποδοχή ακουστικών
  • Qualcomm 8905 quad-core 1.1 GHz Chipset
  • Έγχρωμη οθόνη 2,4” QVGA 
  • Κάμερα 2MP
  • 512 MB RAM, 4GB ROM (επεκτάσιμη μέσω microSD)
  • FM ραδιόφωνο

*Οι ζώνες δικτύου σε περιοχές ενδέχεται να είναι διαφορετικές, ανάλογα από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας και την τοποθεσία σας. Επίσης, οι ταχύτητες αποστολής και λήψης εξαρτώνται από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης είναι μικρότερος λόγω των εφαρμογών στη συσκευή. Οι χρόνοι της μπαταρίας (χρόνος ομιλίας, χρόνος αναμονής κ.α.) βασίζονται σε δίκτυο 3G και υπόκεινται στη χρήση δικτύου και τηλεφώνου. 

Για τις συσκευές και τα αξεσουάρ Cat: 

Η μάρκα Cat αντιπροσωπεύει εμπιστοσύνη, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και ποιότητα. Το DNA της Cat βρίσκεται σε κάθε κινητό τηλέφωνο και αξεσουάρ Cat που προσφέρει η εταιρία Bullitt Mobile Ltd. και παρέχει απεριόριστή εμπειρία με στιβαρή κινητικότητα. Για να μάθετε περισσότερα από τι αποτελούνται τα τηλέφωνα και τα αξεσουάρ Cat, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.catphones.com. 

Για την Bullitt Group

Η Bullitt Group βοηθά τις παγκόσμιες μάρκες να διευρύνουν τις συλλογές των προϊόντων τους σε νέες κατηγορίες, ειδικά στην αγορά συνδεδεμένων συσκευών. Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και πουλάμε προϊόντα με άδεια χρήσης των συνεργατών μας.

Από τη δημιουργία της το 2009, η Bullitt Group έχει σχεδιάσει, κατασκευάσει και διανείμει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, προϊόντα ήχου, άλλες συνδεδεμένες συσκευές και συναφείς περιφερειακές συσκευές σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Η Bullitt είναι παγκόσμιος κάτοχος άδειας της Cat (Caterpillar Inc.) και της Land Rover για κινητά τηλέφωνα και συναφείς περιφερειακές συσκευές.

Η έδρα της Bullitt Group βρίσκεται στο Ρέντινγκ της Αγγλίας και έχει πρόσθετά γραφεία στο Ταϊπέι (Ταϊβάν), το Σεντζέν (Κίνα), τη Σάρλοτ (ΗΠΑ) και τη Σιγκαπούρη.

www.bullitt-group.com