Το Impact Innovation της Oracle θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 9.00-14.00 στο Lemon Park. Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η πρακτική πλευρά της αξιοποίησης τεχνολογιών όπως cloud, AI, blockchain, machine learning, Internet of Things και οι autonomous τεχνολογίες της Oracle και πώς βοηθάνε ήδη τις επιχειρήσεις να περάσουν από το «όραμα» στην πράξη, ενσωματώνοντας την καινοτομία στην καθημερινότητά τους.

Τόσο οι κεντρικές ομιλίες όσο και οι πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις των ειδικών της Oracle θα εστιάσουν στις εξελίξεις γύρω από τις σχετικές τεχνολογίες, ενώ εκπρόσωποι των εταιρειών Arab Jordan Investment Bank, NewCytech, Intrasoft International και SingularLogic θα παρουσιάσουν την πρακτική αξιοποίησή τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα στελέχη του IT και τους ειδικούς δεδομένων και αναλύσεων, που θέλουν να γνωρίζουν άμεσα πώς να αξιοποιήσουν πρακτικά αυτές τις τεχνολογίες προς όφελος του συνόλου του οργανισμού, όσο και στα στελέχη του HR, του marketing, των χρηματοοικονομικών και της εφοδιαστικής αλυσίδας που θέλουν να μάθουν πώς αυτές οι τεχνολογίες θα τους βοηθήσουν τόσο στις καθημερινές τους εργασίες όσο και στους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης