H μεγάλη προσφορά της Canon δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν την DSLR κάμερα της Canon, EOS 4000D με  τον φακό EF-S 18-55mm DC III στην προνομιακή τιμή των 259 ευρώ.

Canon EOS 4000D

Ανήκεις σε αυτούς που δεν σταματούν να δημιουργούν ξεχωριστές ιστορίες μέσα από τις φωτογραφίες τους;  Σου αρέσει να κρατάς τις μοναδικές στιγμές της ζωής σου και να τις αναβιώνεις μέσα από μια φωτογραφία; Θέλεις να μετατρέπεις την καθημερινότητά σου σε τέχνη μέσω της φωτογραφίας;

Απόκτησε σήμερα το Canon EOS 4000D ΚΙΤ μόνο με 259 ευρώ και απογείωσε τις δυνατότητες σου στη φωτογράφηση και στη δημιουργία ξεχωριστών ιστοριών με φωτογραφίες ποιότητας DSLR και ταινίες Full HD.

Η DSLR Canon EOS 4000D με αισθητήρα 18 Megapixel επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών ανώτερου επιπέδου, ενώ ο φωτογραφικός φακός EF-S 18-55mm DC III  είναι ιδανικός για να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα στο κόσμο της DSLR φωτογραφίας.

Μοιράσου άμεσα τις λήψεις σου και αποτύπωσε εικόνες από απόσταση μέσω συμβατού smartphone χάρη στη λειτουργία Wi-Fi και την εφαρμογή Canon Camera Connect. Αποτύπωσε κάθε στιγμή ακριβώς όπως τη θυμάσαι με αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ταχύτητα 3,0fps και επεξεργαστή DIGIC 4+. Σύνθεσε εύκολα τις λήψεις σου με το οπτικό σκόπευτρο και δες τα αποτελέσματα στην οθόνη LCD 6,8cm. Τράβηξε εύκολα εντυπωσιακές φωτογραφίες και κινηματογραφικές ταινίες με την DSLR Canon EOS 4000D, με φυσικό φλουτάρισμα φόντου, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χάρη στον αισθητήρα 18 Megapixel που διαθέτει 19 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια συγκριτικά με πολλά smartphone.

Επιπλέον, η νέα φωτογραφική μηχανή DSLR Canon EOS 4000D συμβαδίζοντας πάντα με τις τεχνολογικές καινοτομίες της εποχής, συνδέεται και με Wi-Fi, για να μπορείς να μεταφέρεις άμεσα τις λήψεις σου στο κινητό, εντυπωσιάζοντας μέσα από τους λογαριασμούς σου στα social media τους φίλους σου!

** Το Canon EOS 4000D KIT είναι διαθέσιμο σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα διανομής προϊόντων Canon