Η Info Quest Technologies, συμμετέχει στην έκθεση e-Commerce Expo,  που θα πραγματοποιηθεί 24-25 Νοεμβρίου στο Ζάππειο, στην Αθήνα παρουσιάζοντας  λύσεις και υπηρεσίες cloud, που προσφέρουν επαυξημένες δυνατότητες σε όλους όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο e-shop και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που δίνουν οι τεχνολογίες αιχμής.

Οι  προτεινόμενες λύσεις, στηρίζονται εξολοκλήρου σε τεχνολογίες cloud και  προσφέρονται με μηνιαία συνδρομή. Απευθύνονται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο e-shop, να αντικαταστήσουν παλαιότερες υλοποιήσεις  ή να επεκτείνουν το φυσικό κατάστημά τους και on-line. Πυρήνα της λύσης αποτελεί η cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης  Q-Zone της Info Quest Technologies,  που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να διαχειριστεί ολοκληρωμένα όλα τις παραμέτρους της επιχείρησής του, με πλήρη  διασύνδεση φυσικών καταστημάτων και αποθήκης με το e-shop, προσφέροντας στους πελάτες / καταναλωτές ενιαία εμπειρία χρήσης από πολλαπλά σημεία διεπαφής.  Το Q-Zone, βοηθά στη βέλτιστη οργάνωση της επιχείρησης, παρέχοντας συγχρόνως πλήθος reports στο Smartphone ή το Tablet, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση σε καίρια επιχειρησιακά δεδομένα και τη γρήγορη λήψη αποφάσεων.  Οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες του Microsoft Azure, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια, συμμόρφωση, λειτουργικότητα και  επεκτασιμότητα, καθώς και την πλατφόρμα QuestonCloud.com που επιτρέπει τη  συνολική διαχείριση  των συνδρομητικών cloud υπηρεσιών από ένα σημείο, εύκολα και γρήγορα.

Στο περίπτερο της Info Quest Technologies, φιλοξενείται και η εταιρεία Net Mechanics, που παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη πρόταση, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες δημιουργίας ενός e-shop και περιλαμβάνει συμπληρωματικά σε πλήρη διασύνδεση με τα παραπάνω το CMS nmStore Lite, που έχει αναπτύξει. H λύση θα παρουσιαστεί και σε workshop στο πλαίσιο της Έκθεσης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 6:30μμ – 7:30μμ.