Το Vodafone live! σε συνεργασία με την EA, έφτιαξε για όλους εσάς που λατρεύετε τα παιχνίδια την υπηρεσία ΕΑ Games Club. Το EA Games Club προσφέρεται αποκλειστικά από το Vodafone live! και απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές που θέλουν ασταμάτητο gaming.


img_58511_ea_gamesΟι συνδρομητές της υπηρεσίες μπορούν να κατεβάζουν στο κινητό τους τα πιο τελευταία και δημοφιλή παιχνίδια: Tomb Raider: Underworld™, Need for Speed™ Undercover, The Sims™, Super Puzzle Bobble, Command & Conquer 3 Tiberium Wars™.


Εάν θέλετε να αλλάζετε συνέχεια παιχνίδι, γίνετε μέλη του Play Unlimited και κατεβάστε απεριόριστα παιχνίδια από την ΕΑ, μόνο με 0,99€ την εβδομάδα. Εάν πάλι έχετε κολλήσει με ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, γίνετε μέλη του Rental για να έχετε στη διάθεσή σας και να παίζετε το EA παιχνίδι που προτιμάτε ασταμάτητα για έναν ολόκληρο μήνα, μόνο με 1,99€.


Από 1 Ιουλίου έως και 15 Νοεμβρίου, όσοι συνδρομητές εγγραφούν στην υπηρεσία EA Games Club συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Fiat 500!


Το EA Games Club θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα του Vodafone live! καθώς και στην ενότητα ‘Παιχνίδια’.