Το μοναδικό γεγονός τo Black Friday ήρθε και η δυναμική ροκ καμπάνια της Media Markt κάνει και φέτος έντονη την παρουσία της.

Η Media Markt είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της με μοναδικές προσφορές από σήμερα Δευτέρα έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα της αλλά και στο online κατάστημα (www.mediamarkt.gr/) μέχρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Ακόμα πιο χαμηλές τιμές περιμένουν τους φίλους της Media Markt με μια ασύγκριτη ποικιλία σε χιλιάδες προϊόντα από όλες τις κατηγορίες. Αναζητήστε τις προσφορές του φυλλαδίου στα 12 φυσικά καταστήματα και στο site της (www.mediamarkt.gr/) καθώς και όλες τις νέες προσφορές που θα βγαίνουν κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα. Αμέτρητες προσφορές σε smartphone  από 49,9€, Laptop από 169€, τηλεοράσεις από 109€, αφυγραντήρες 79€ ……….. και χιλιάδες ακόμα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Media Markt ορίζει τι θα πει πραγματικό Black Friday στη χώρα μας, και συνεχίζει να ρίχνει τις τιμές. Μια ξεχωριστή εμπειρία σας περιμένει για μια ολόκληρη εβδομάδα για να αποκτήσετε μοναδικά προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές Black Friday της Media Markt, αναζητείστε το φυλλάδιο προσφορών στα καταστήματα και online (www.mediamarkt.gr/blackfriday)!