Δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο σήμερα κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο επικείμενης συμφωνίας μεταξύ της On Telecoms και της Vivodi Telecom, τονίζοντας, μάλιστα, ότι η επίτευξη της συνεργασίας θα πρέπει να θεωρείται θέμα ημερών προκειμένου να πραγματοποιηθεί.


ontelecomsΣύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ICTplus, μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί τόσο στα κύρια όσο και στα δευτερεύοντα σημεία και αναμένονται οι ανακοινώσεις των δύο εταιρειών.


Το νέο επιχειρηματικό σχήμα που θα προκύψει από τη συγχώνευση των δύο σχημάτων, όπου έχουν ήδη ενσωματωθεί Algonet και η NetOne θα αριθμεί πάνω από 150 χιλιάδες συνδρομητές, ισχυρή παρουσία στην διαδικτυακή ψυχαγωγία και σημαντικές συνέργειες για την μείωση του συνολικού λειτουργικού κόστους.


Στο νέο επιχειρηματικό σχήμα οι μέτοχοι της On Telecoms θα ελέγχουν το 80% και η οικογένεια Εφραίμογλου μέσω της Vivodi το 20%.


vivodiΑναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επίσημες ανακοινώσεις και τις εξελίξεις που θα πυροδοτήσει μία τέτοια συνεργασία στην εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά.