Η AVM, ηγέτης στον χώρο των premium Router κυκλοφόρησε το νέο οικονομικό μοντέλο της το Fritz!Box 7530.

Προικισμένο με το τελευταίο λειτουργικό της AVM , το Fritz! OS  v. 7.02 , το 7530  επιφυλάσσει στον χρήστη μια νέα, σύγχρονη  κι ευχάριστη εμπειρία στην χρήση των επικοινωνιών.

Υποστηρίζει ταχύτητες internet  από VDSL (50 Mbps), VDLS vectoring (100 Mbps) έως Supervectoring (300 Mbps)

Το Wi Fi του διαθέτει δύο μπάντες 2,5 GHz και 5 GHz που λειτουργούν ταυτόχρονα και διαμοιράζει το διαθέσιμο εύρος  έξυπνα στους clients σε ελεύθερα από παρεμβολές κανάλια.  Σε περίπτωση που η ήδη καλή και σταθερή κάλυψη του Wi Fi χρήζει επέκτασης, η ενσωματωμένη τεχνολογία MESH το κάνει αυτό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η AVM δεν σταματάει όμως εδώ, το 7530 είναι και τηλεφωνικό κέντρο με μια βάση DECT για έξι τηλέφωνα ώστε ο χρήστης να μπορεί ελεύθερα να διενεργεί τα τηλεφωνήματά του μέσα στο σπίτι ή γραφείο . Επιπλέον μπορεί να συνδέσει μέχρι 10 κινητά και να αξιοποιεί τις επαφές σε αυτά και να κάνει κλήσεις μέσα από το σταθερό δίκτυο. Ιδιαίτερα χρήσιμο αν το σήμα της κινητής μέσα στο σπίτι ή γραφείο είναι προβληματικό. Διαθέτει λειτουργίες Fax και 5 αυτόματων τηλεφωνητών.

Η δυνατότητες του 7530 δεν εξαντλούνται με αυτά, ξεχωριστό Wi Fi για επισκέπτες, Smart Home, γονική προστασία για παιδιά, Media Server, NAS και πολλά άλλα θα συναντήσει ο χρήστης σε ένα προϊόν που έχει κατακτήσει τις αναπτυγμένες αγορές της κεντρικής Ευρώπης.

Tιμή διάθεσης   :   159,-   Ευρω