Η Creative ανακοίνωσε πως μετά την έναρξη προ-παραγγελιών για τον SXFI AMP στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου, σειρά έχει η Ευρώπη μέσα στον Ιανουάριο του 2019, μετά τα άκρως εντυπωσιακά στοιχεία ικανοποίησης του αγοραστικού κοινού, που επιτεύχθηκαν κατά την κυκλοφορία του Super X-Fi Earphone Holography στη Σιγκαπούρη.

Ο SXFI AMP είναι το πρώτο λανσάρισμα στην κατηγορία της επαναστατικής τεχνολογίας Super X-Fi holography της Creative που έχει ήδη κερδίσει πολλαπλές διακρίσεις μεταξύ αυτών το Best of CES 2018 Award (AVS Forum). Μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά του πέτυχε ρεκόρ παραγγελιών και έχει υψηλότατο δείκτη ικανοποίησης, με ποσοστό αγοραστών μεγαλύτερο από το 99% να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με τις επιδόσεις του, νούμερο πολύ μεγαλύτερο από τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Ο SXFI AMP είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν δύο διαφορετικοί κόσμοι, καθώς  συνδυάζει την τεχνολογία Super X-Fi με έναν υψηλής ποιότητας ενισχυτή ακουστικών υψηλής απόδοσης σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από ένα δάχτυλο.

“Είναι πρωτόγνωρη για εμάς η ανταπόκριση που είχαμε μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Super X-Fi Amp. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της Creative τις τελευταίες εβδομάδες για να τον παραλάβουν και δέχτηκαν τις εξατομικευμένες υπηρεσίες επίδειξης του. Για την ομάδα της Creative αυτή ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να επικοινωνήσει με τους καταναλωτές προσωπικά και να δούμε ιδίοις όμμασι την αντίδραση στην Super X-Fi τεχνολογία. Το ποσοστό ικανοποίησης έχει καταγραφεί από μια μεγάλη ομάδα τυχαίων πελατών από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολλοί ανέφεραν ότι ανατρίχιασαν ακούγοντας τη μαγεία της Super X-Fi, ενώ άλλοι ήταν συγκλονισμένοι από το ότι ακόμη και μονοφωνικά μουσικά κομμάτια ακούγονταν σαν σε «ζωντανή» εκτέλεση», δήλωσε ο Darran Nathan, Business Director στην κατηγορία Super X-Fi.

“Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να μοιραστούμε ένα νούμερο ικανοποίησης των καταναλωτών που αγόρασαν τον SXFI AMP μεγαλύτερο από 99%! Αυτό ήταν πραγματικά πέρα και ​​από τα πιο τρελά μου ​​όνειρά. Ειλικρινά, θα ήμασταν ενθουσιασμένοι με ένα ποσοστό επιτυχίας γύρω στο 80%. Γι’αυτό και ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους. Η ομάδα μας έχει εργαστεί πολύ σκληρά γι’ αυτό ακριβώς. Για να αποδίδει η χρήση ακουστικών μια εμπειρία τόσο καλή όσο στην πραγματικότητα “, δήλωσε ο Sim Wong Hoo, Διευθύνων Σύμβουλος της Creative Technology και δημιουργός του Super X-Fi.

“Δεν παραιτούμαστε από την προσπάθεια να πάρουμε με το μέρος μας και το υπόλοιπο λιγότερο από 1%. Πλέον, μετά τις πρόσφατες αλληλεπιδράσεις στη Σιγκαπούρη, καταλαβαίνουμε καλύτερα τις ανάγκες τους και πιστεύουμε ότι μπορούμε να αναβαθμίσουμε την τεχνολογία Super X-Fi ώστε να τους καλύψουμε, διατηρώντας παράλληλα τη μαγεία “.

“Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός πολύ συναρπαστικού ταξιδιού. Είναι ακόμα πολύ νωρίς και σε μια μικρή αγορά, όπως η Σιγκαπούρη. Προσωπικός μου στόχος είναι να αφήσω σε κάθε χρήστη ακουστικών σε αυτόν τον πλανήτη να απολαύσει τη μαγεία του Super X-Fi, όπως ακριβώς έγινε κατά τη μετάβαση από την ασπρόμαυρη στην έγχρωμη τηλεόραση. Από την CES 2018 στο Λας Βέγκας, είχαμε τεράστια ζήτηση παγκοσμίως για τη διαθεσιμότητά της και τώρα η συναρπαστική αυτή τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ, ενώ μέσα στον Ιανουάριο του 2019 ακολουθεί η Ευρώπη”, πρόσθεσε ο Sim.

Διακεκριμένοι συντάκτες τεχνολογίας του παραδοσιακού τύπου, αλλά και blog τεχνολογίας έχουν εντυπωσιαστεί από τον SXFI AMP, με πολλούς να του δίνουν τον τίτλο Editor’s Choice και άλλες κορυφαίες διακρίσεις:

“Είτε παίζοντας παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες είτε ακούγοντας μουσική, η εμπειρία ήχου «ανέβηκε» κατά πολύ με το Amp. Παρέδωσε ρεαλιστικό surround  ήχο με κάθε συσκευή με ακρίβεια «να σου πέφτει το σαγόνι» … Το Creative Super XFi Amp είναι μια γεύση από την holography τεχνολογία ακουστικών που λειτουργεί και είναι πραγματικά μαγική.”

– Trevor Tan, Deputy Tech Editor, Straits Times, έδωσε στο SXFI AMP το βραβείο «The Straits Times Tech Editor’s Choice» με το άρθρο ‘Sound of the future

«Ακούγοντας μερικές από τις επιτυχίες του Michael Jackson, μου θύμισε τη νιότη μου όταν έκλεινα την πόρτα για να «ανατινάξω» το τότε (αρκετά καλό) hifi ηχοσύστημά μου. Οι ταινίες ακούγονται πολύ καλύτερα, ενώ τα μουσικά βίντεο και οι ηχογραφήσεις μου πρακτικά με έκαναν να ανατριχιάσω. Οι ηχητικές μελωδίες ακούγονταν επίσης πολύ καλά και τίποτα δεν φαίνεται να χάνει τη μαγεία του Super XFi.

– Paul Mah, South China Morning Post, από το άρθρο ‘Creative SXFI Amp review: εκπληκτικός ήχος που θα αλλάξει την εμπειρία των ακουστικών σας’

“Η εταιρεία από τη Σιγκαπούρη, που έχει κάνει το όνομά της συνώνυμο του ψηφιακού ήχου δημιουργεί τελικά μια τεχνολογία “θαύμα”.  Λοιπόν, αφού το δοκίμασα για περισσότερο από μία εβδομάδα, είμαι σε θέση να σας πω ότι η δημοσιότητα που έχει πάρει είναι – ως επί το πλείστον – δικαιολογημένη. Ο ήχος είναι πραγματικά εντυπωσιακός σε σημείο που δίνει τη δυνατότητα σε οικονομικά ακουστικά, για έως και μια εκπληκτική, καθαρή και με λεπτομέρεια απόδοση.

– Alfred Siew, Editor, TechGoondu, από το άρθρο, Goondu review: Creative brings the magic in its groundbreaking SXFI amp, δίνοντας στο SXFI AMP το βραβείο “Editor’s Choice Award”.

“Η ερώτηση των εκατομμυρίων δολαρίων είναι η εξής: Αξίζει το SXFI Amp της Creative τη δημοσιότητα που έχει προσελκύσει; Πρέπει να πω, πως ναι. Όταν είναι ενεργοποιημένο, ο ήχος εξελίσσεται προς τα έξω, με τον ίδιο τρόπο που τον ακούτε σε μια εγκατάσταση home theater. “

– Aloysius Low, CNET, από το άρθρο: “Το ασύλληπτο SXFI Amp είναι επιτέλους εδώ, η μαγική  holography τεχνολογία της Creative είναι πραγματική – και μπορείτε να την αποκτήσετε σύντομα”.

“Το SXFI θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα ακουστικά σας και δεν θα ακούσετε ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο.

– Sherwin Loh, GeekCulture, από το άρθρο «Geek Review: Creative SXFI AMP», έδωσε το ‘Editor’s Choice Award’.

Ο Mark Henninger (Senior Editor AVS Forum, The World’s Largest Audio Enthusiast Forum), ανέφερε επίσης στο AVS forum, «άκουσα αποσπάσματα ήχου από παιχνίδια και ήταν συναρπαστικό. ΤΡΕΛΟ.» Αυτή ήταν η αντίδρασή του αφού άκουσε το Super X-Fi κατά τη διάρκεια της CEDIA 2018, στο San Diego.

Πολλά ακόμα reviews εδώ: https://www.sxfi.com/tech/.

Availability

  • Το SXFI AMP θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη του Ιανουάριο του 2019
  • Οι χρήστες που το επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν σε προκράτηση στο sxfi.com/amp-eu