Για τέταρτη συνεχή χρονιά η ADAOX, διακρίνεται για τις επιδόσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς τιμήθηκε ως ένας από τους πιο επιτυχημένους συνεργάτες της ESET, στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο της τελευταίας, το οποίο έλαβε χώρα στη Μάλτα από τις 11 έως και τις 14 Ιουνίου.


adaox_logo_smallΣτο συνέδριο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 διανομείς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ανθρώπους της ESET, για όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε εξειδικευμένα workshops σχετικά με τα προϊόντα της. Ένα σημαντικό κομμάτι του συνεδρίου ήταν αφιερωμένο στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις πρακτικές και τις τακτικές που ακολουθούν οι ανά τον κόσμο διανομείς, για να επιτύχουν τους στόχους τους.


eset-logo

eset-logo

Το συνέδριο έκλεισε με τις βραβεύσεις των πιο επιτυχημένων συνεργατών της ESET. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ADAOX, ο επίσημος διανομέας της ESET στην περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής βραβεύτηκε για τις επιδόσεις της στις πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADAOX κ. Νεόφυτος Νεοφύτου δήλωσε: “Η βράβευσή μας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της ESET, πιστοποιεί τη δέσμευσή μας να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό προσφέροντας εκείνες τις λύσεις ασφάλειας που επιθυμούν οι πελάτες μας ”.