Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association – CTA™) αναγνωρίζει την LG Electronics (LG) για την πρωτοπορία και την καινοτομία στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό με τα CES® 2019 Innovation Awards- με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία καινοτομίας – ‘Best of Innovation’ – για τα smartphones ναυαρχίδες, τα wearables, τις LG OLED τηλεοράσεις, τα soundbar και τις οικιακές συσκευές.

Φέτος η CES 2019, σηματοδοτεί την έβδομη συνεχή χρονιά που διακρίνονται τα LG smartphones, οι OLED τηλεοράσεις και οι οικιακές συσκευές με CES Innovation Awards, την επίσημη αναγνώριση της βιομηχανίας για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην ετήσια έκθεση τεχνολογίας καταναλωτών, γνωστή ως CES®. Επιπλέον, η LG θα λάβει την υψηλότερη τιμητική διάκριση από την CTA, το ‘CES Best of Innovation Awards’ για το V40 ThinQ smartphone και για ένα νέο καινοτόμο soundbar, των οποίων η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση του 2019.

Οι κορυφαίοι νικητές των CES 2019 Innovation Award της εταιρείας είναι το LG V40 ThinQ smartphone, το LG G7 ThinQ smartphone και το LG Watch W7. Άλλα LG προϊόντα που διακρίθηκαν με ‘CES 2019 Innovation Awards’ είναι οι προηγμένες συσκευές πλυντηρίων ρούχων, οι τηλεοράσεις, τα ηχοσυστήματα, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πολλά άλλα, τα οποία θα παρουσιαστούν στην CES 2019.

Με τη χορηγία της CTA και την υποστήριξη του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (Industrial Designers Society of America), τα βραβεία καινοτομίας ‘CES Innovation Awards’ υπογραμμίζουν την πρόοδο των προϊόντων σε ό, τι αφορά τον σχεδιασμό και τη μηχανική. Τα βραβεία επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων που εξετάζουν τις προτεινόμενες εγγραφές των προϊόντων βάσει διαφόρων κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τον χρήστη, την αισθητική, τον καινοτομικό σχεδιασμό, την ποιότητα και τη συμβολή τους στην ποιότητα ζωής των χρηστών.

Ο πλήρης κατάλογος των νικητών 2019 CES Innovation Award της LG θα ανακοινωθεί σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου της LG στην CES που θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 PST στις 7 Ιανουαρίου 2019, στο Las Vegas, Νεβάδα, Η.Π.Α.