Σε συμφωνία συνεργασίας για την προσφορά προγράμματος πλοήγησης σε GPS – κινητά τηλέφωνα προχώρησε η MLS Πληροφορική ΑΕ με την εταιρεία Ευρωηλεκτρονική ΑΕ του ομίλου Φουρλής, αποκλειστική αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων της Samsung στην Ελλάδα.


mlsdestinator_4400bluetoothΣτο πλαίσιο της συμφωνίας, η Ευρωηλεκτρονική θα ενσωματώνει το MLS Destinator Mobile Phone Edition σε επιλεγμένες συσκευές κι έτσι τα κινητά μετατρέπονται αυτόματα και σε πλοηγούς. Τα κινητά τηλέφωνα Samsung διατίθενται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων με κύρια κανάλια τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων.


Tο καινοτόμο MLS Destinator Mobile Phone Edition προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης χωρίς κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet και επιπλέον περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα, πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα, καλύπτοντας το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου.


Η συμφωνία με την Ευρωηλεκτρονική εντάσσεται στη στρατηγική της MLS για την εξάπλωση της πλοήγησης και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Αναμένεται, λοιπόν, να προσδώσει στην MLS σημαντικά οφέλη και να οδηγήσει στην περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας.