Η AOne Game και η SOEDESCO κυκλοφόρησαν σήμερα την εμπορική έκδοση του Omen of Sorrow, του fighting game που προσφέρεται αποκλειστικά στο PlayStation 4.

Το σκοτεινό παιχνίδι, το οποίο αντλεί έμπνευση από τους παλιούς μύθους και θρύλους, προσφέρεται πλέον τόσο σε ψηφιακή όσο και εμπορική μορφή σε όλο τον κόσμο. Το σαγηνευτικό launch trailer ρίχνει μια πρώτη ματιά σε ένα νέο χαρακτήρα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε και στο τελευταίο boss του παιχνιδιού – την κακόβουλη μάγισσα Thalessa.

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MnJ5LRTn8N8

Κατεβάστε τα assets από εδώ: https://my.hidrive.com/share/7677euk42b#$/

Αντιμετωπίστε το απόλυτο μένος

Η Thalessa, η Αόρατη Βασίλισσα του Νεκρού Θεού, είναι γνωστή με πολλά διαφορετικά ονόματα. Τα σχέδια της Thalessa στο παρασκήνιο είναι υπεύθυνα για τα βασανιστήρια εκατομμυρίων και τίποτα δεν την ευχαριστεί περισσότερο. Τώρα, το σχέδιο της έχει συγκεντρώσει κοντά θρύλους και τέρατα, καθώς προσπαθεί να μετατρέψει ξανά τον κόσμο στο τρομακτικό μέρος που αποκαλεί σπίτι της. Στο Omen of Sorrow αντιπροσωπεύει το τελευταίο κακό που πρέπει να εξοντώσουν οι παίκτες για να κατακτήσουν το σκοτάδι μια και καλή!

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Πολεμήστε στρατηγικά με πολλούς εμβληματικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τις ειδικές κινήσεις και δεξιότητες τους!
  • Φλερτάρετε με τον κίνδυνο σε ζοφερές πίστες που αντλούν έμπνευση από τους παλιούς Ευρωπαϊκούς θρύλους!
  • Παρακολουθήστε μια καθηλωτική ιστορία σκοτεινιάς και απελπισίας στο Story Mode!
  • Αντέξτε τις συντριπτικές μάχες στο Arcade και στο Survival Mode ή αντιμετωπίστε τους φίλους σας στο Versus mode, σε τοπικό επίπεδο!
  • Ζήστε το ολοκληρωμένο Online Mode, το οποίο φιλοξενεί Ranked και Casual αναμετρήσεις και δημιουργήστε lobbies για αγώνες με κανονισμούς που ορίζετε εσείε!
  • Ξεκλειδώστε πάνω από 200 ανταμοιβές στο παιχνίδι ολοκληρώνοντας