Η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος προσκαλεί για τρίτη χρονιά το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον που θα «εξελίξει τις αισθήσεις» στον 4ο όροφο του The Mall Athens!

Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών να τις ανακαλύψουν, αλλά και πλούσιες διαδράσεις θα ενισχύσουν την εμπειρία τους από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018. Πάνω από 200 τεχνολογικά επιτεύγματα περιμένουν τους επισκέπτες για να διαδράσουν μαζί τους, ενώ 50 από αυτά δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά! Όσοι δεν έχουν περιέργεια να δουν πως η ευκρίνεια των τηλεοράσεων έχει αγγίξει πια τα , σίγουρα δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι με την διπλής όψης 55΄οθόνη, αλλά και τα αδιάβροχα ηχεία που αψηφούν τη βαρύτητα, καθώς σε λειτουργία καταφέρνουν να αιωρούνται! Οι λάτρεις των ποδηλάτων θα ανακαλύψουν ένα νέο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη, αλλά θα γνωρίσουν και ένα μοναδικό ρολόι που αλλάζει στιγμιαία το στυλ του. Ένα ρομπότ μπαίνει στη ζωή μας και μας επιτρέπει να παίξουμε μαζί του, προγραμματίζοντάς το, χωρίς να γράψουμε κώδικα, ενώ με το κατάλληλο σύστημα μπορούμε να γίνουμε Star Wars ήρωες σε απόλυτες μονομαχίες. Η τεχνολογία και η ψυχαγωγία συνδυάζονται άριστα και στις οικιακές συσκευές, καθώς ειδικοί «βοηθοί» μάς υποστηρίζουν για να βρούμε την καλύτερη συνταγή, να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο, αλλά και να εντοπίσουμε τη φρεσκάδα των τροφίμων μας, ενώ ακούμε μουσική από το ψυγείο, ναι… από το ψυγείο μας! Η υποστήριξη έρχεται και στην πλύση με τον αναλυτή υφασμάτων και λεκέδων, που προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Η τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείψει και από την οικολογία, καθώς ένας κήπος εσωτερικού χώρου μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μέσα στο σπίτι μας τα μυρωδικά μας, όποια εποχή τα χρειαστούμε με τρόπο ωφέλιμο προς το περιβάλλον και την υγεία μας.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαδραστικές εκδηλώσεις θα φέρουν τον επισκέπτη λίγο πιο κοντά σε μία διαφορετική διάσταση… αυτή της τεχνολογίας. Ένα 360ο σημείο φωτογράφισης χαρίζει την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το μέλλον και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας, ενώ οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Οκτώ μοναδικά VR συστήματα περιμένουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την εικονική πραγματικότητα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ένα silent party σας προσκαλεί να «ακούσετε» τη μουσική του και να ταξιδέψετε στις νότες του, σσς… χωρίς να σας καταλάβει κανείς!

Είσοδος ελεύθερη

Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης 09-18.11.2018

Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00

Δευτέρα – Πέμπτη 18:00 – 21:00

Για σχολεία και ομαδικές ξεναγήσεις (Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές ώρες), επικοινωνήστε στο 210 – 2891104.

Διαδράσεις:

Σημείο 360° φωτογράφισης: Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00

Silent Party: Παρασκευή – Κυριακή 17:00-21:00

Ζωγραφική για μικρά παιδιά: Δευτέρα – Πέμπτη 18:00-21:00 & Παρασκευή – Κυριακή 11:00-22:00.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου, The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) με χορηγούς την Alpha Bank και το Fuze Tea και υποστηρικτές τις εταιρείες: AEG, Bosch Candy, Electrolux, Elica, Hoover, Hitachi, LG, Mi, Miele, NEFF, Sage, SAMSUNG, SIEMENS, Sony.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr για το #ThanksToTech #Kotsovolos

Δείτε παρακάτω επιπλέον πληροφορίες για τις πρωτοποριακές συσκευές που έρχονται από το μέλλον και θα εκτίθενται στην Thanks To Tech!

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “THANKS TO TECH

AEG

Το πλυντήριο ρούχων AEG 7000 series με το Autodose διανέμει αυτόματα το απορρυπαντικό, διατηρώντας παράλληλα τους χειροκίνητους θαλάμους, προσφέροντας πλήρη ευελιξία στους χρήστες. Η φροντίδα των ενδυμάτων μπορεί να υπονομευθεί με τη χρήση λανθασμένων επιπέδων απορρυπαντικού κατά το πλύσιμο.Η νέα λειτουργία AutoDose της AEG έρχεται να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη  στο πλύσιμο και στην ποσότητα του απορρυπαντικού.Ο αισθητήρας ρυθμίζει αυτόματα το νερό, την ενέργεια και το χρόνο πλύσης, ανάλογα με το μέγεθος της πλύσης.Με βάση αυτό είναι εφικτή η ακριβής και βέλτιστη χρήση του απορρυπαντικού που στη συνέχεια εισάγεται αυτόματα στον κύκλο, προστατεύοντας και τροφοδοτώντας τα ρούχα, διατηρώντας τα σαν καινούργια. Με το Autodose από την AEG, τα λευκά ρούχα παραμένουν φωτεινά και τα χρωματιστά  διατηρούν τη ζωντάνια και το σχήμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Ακριβής δοσολογία για συγκεκριμένα φορτία με αποτέλεσμα να αποφεύγεται ακούσια βλάβη των ινών στα ρούχα σας , από την υπερ-δοσολογία, που προκαλεί πρόωρη  απώλεια της ζωτικότητας και του χρώματος με την πάροδο του χρόνου. Εξοικονομείται επίσης απορρυπαντικό, ενέργεια και νερό.

BOSCH

Xscanner για πρώτη φορά στην Ελλάδα πρόκειται για έναν υψηλής τεχνολογίας οπτικό σένσορα, ικανό να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος για την καθημερινότητα. Αναγνωρίζει και αξιολογεί πληροφορίες για τα τρόφιμα που δεν είναι ορατές στο ανθρώπινο μάτι, τη σύσταση των λεκέδων, τον τύπο και το χρώμα του κάθε υφάσματος και προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης.

PAIProjector για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας σύμμαχος στην κουζίνα για τις ώρες του μαγειρέματος. Μέσω του Projector προβάλλεται η εικόνα ενός Tablet ή ενός κινητού σε οποιαδήποτε επιφάνεια, επιτρέποντας τη διαδραστική μαγειρική. Λειτουργεί όπως και ένα κινητό και επιτρέπει ακόμα και με λερωμένα χέρια να αναζητείται η συνταγή, να φωτογραφίζονται τα πιάτα και να μοιράζονται μέσω των social media.

Μπλέντερ κενού αέρος (ΜΜBV625M), σε 1η πανελλαδική παρουσίαση, πρόκειται για ένα μπλέντερ με 37.000 στροφές το λεπτό, 25kPa πίεση στην κανάτα (λιγότερο από το Έβερεστ), δύο δοχεία φαγητού, κανάτα 1,5lt, 500ml δοχείο 2GO.

BOSE

Τα ακουστικά BOSE BT QUIETCOMFORT 35II BLK εμποδίζουν το θόρυβο και επιτρέπουν να χαίρομαστε τη μουσική. Η τεχνολογία ακύρωσης θορύβου world-class noise cancellation, μετράει συνεχώς, συγκρίνει και αντιδρά στον εξωτερικό θόρυβο και στη συνέχεια τον ακυρώνει με το αντίθετο σήμα. Μέχρι και 20 ώρες ακρόασης για την αναπαραγωγή του playlist. Με μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών δίνει 2,5 ώρες λειτουργίας. Για εκείνη τη σπάνια στιγμή, όταν μένει χωρίς μπαταρία, χρησιμοποιούμε το καλώδιο που περιλαμβάνεται για να τα συνδέσουμε και να διατηρήσουμε την αναπαραγωγή της μουσικής.

CANDY

Το πλυντήριο ρούχων CANDY έρχεται με περισσότερα ταχύτερα προγράμματα πλύσης της αγοράς και ένα καινοτόμο σχεδιασμό, ενώ το πλυντήριο πιάτων CANDY ήρθε για να καλύψει τα μεγάλα σκεύη και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μίας οικογένειας. Ο φούρνος Smart Connectivity Oven δίνει την απόλυτη ευελιξία στο μαγείρεμα μέσω δυνατότητας Wi-Fi.

CANON

Η EOS R έχει σχεδιαστεί για φωτογράφους και κινηματογραφιστές που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Η πάντα ενεργοποιημένη λειτουργία Bluetooth με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας επιτρέπει τη σύνδεση με smartphone, ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi επιτρέπει την άμεση κοινοποίηση σε υπηρεσίες cloud. Για ακόμα πιο δημιουργικές φωτογραφίες, οι λειτουργίες λήψης από απόσταση και σύνδεσης προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία.                                                                              Τα νέο σύστημα EOS R προσφέρει άριστη ισορροπία οπτικής, μηχανικής και ηλεκτρονικής μηχανικής υπεροχής, επιτρέποντας ταχύτερη αυτόματη εστίαση και επικοινωνία υψηλής ταχύτητας μεταξύ μηχανής και φακού.

DAΙKIN

Δύο νέα κλιματιστικά της DAΙKIN που κατέχουν το τίτλο της πιο πλήρους λύσης Ολοκληρωμένου Κλιματισμού. Με μοντέρνο σχεδιασμό & τεχνολογία αιχμής, προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας! Ισχυρός αερισμός που φρεσκάρει το δωμάτιο, καθαρισμός του αέρα με τεχνολογία Flash streamer και σίγουρα Αποτελεσματική ψύξη & θέρμανση.

DE FUNC

Τα ασύρματα ακουστικά BT DeFunc MUTE PLUS BLACK με Bluetooth διαθέτουν λειτουργία active noise cancellation έως 20 bB και 10 ώρες playing time. Στυλάτος σχεδιασμός με panel 4 ενσωματωμένων κουμπιών λειτουργίας. Λειτουργία hands free με ενσωματωμένο μικρόφωνο συμβατό με όλες τα smartphone.

ELECTROLUX

Το πρόγραμμα FreshScent του πλυντηρίου – στεγνωτηρίου της Electrolux δίνει ένα φρέσκο άρωμα που με απαλό ατμό αναζωογονεί και τα πιο ευαίσθητα ρούχα. Μπορούμε να απολαύσουμε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσουμε τα ρούχα σε πλήρη κύκλο καθαρισμού μετά από κάθε φθορά.

ELICA

Η Elica αποτελεί την ήρεμη δύναμη στην αρμονία και τον εκπληκτικό σχεδιασμό με τις μονεδικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα που δημιουργούν την αίσθηση έργου τέχνης.

EMSA

Το Indoor Kitchen Garden είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα εσωτερικού κήπου για φρέσκα λαχανικά καθόλη τη διάρκεια του έτους. Το έξυπνο έδαφος και το αυτόματο πότισμα παρέχουν ιδανικά θρεπτικά συστατικά και ο ειδικός LED φωτισμός χαμηλής ενέργειας παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες για υγιή ανάπτυξη των φυτών, για την καλλιέργεια μυρωδικών και λαχανικών σε κάθε εποχή.

FLASHFORGE

Ο Flashforge Inventor 2 είναι ο νέος τρισδιάστος εκτυπωτής βασισμένος στην τεχνολογία FFF (Fused filament fabrication). Σχεδιασμένος για παιδιά και αρχάριους που θέλουν να κάνουν την εισαγωγή στην 3D εκτύπωση.

GRUNDIG

Ένας ολόκληρος κόσμος εντοιχισμού συγκεντρωμένος σε ένα σημείο, με φούρνο, εστίες, απορροφητήρα, ψυγείο και πλυντήριο πιάτων για ασυναγώνιστη εμπειρία μαγειρικής, συντήρησης τροφίμων, αλλά και καθαριότητας πιάτων.

HITACHI

Ο ψυγειοκαταψύκτης HITACHI διαθέτει μηχανισμό που παρέχει έκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα, αφού με το σύστημα της θήκης κενού αέρος διατηρεί τα τρόφιμα τόσο φρέσκα, όπως τη στιγμή που τα αγοράζεις.

HOOVER

Αναλυτής υφασμάτων & λεκέδων TeD για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Το μέλλον είναι μπροστά μας και η μετάβαση στις σύγχρονες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές γίνεται τόσο άμεσα που μία μικρή συσκευή σε μέγεθος κινητού, όπως ο Hoover Αναλυτής υφασμάτων και λεκέδων TeD, ανιχνεύουν πολλαπλά υφάσματα και λεκέδες για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος πλυσίματος και σιδερώματος. Το ίδιο ισχύει και για ένα πλυντήριο ρούχων ατμού με Direct Voice για άμεση συνομιλία μαζί του και μάλιστα με πόρτα που ανοίγει αυτόματα.

HP

Το HP VR Headset Oculus Rift (Virtual Reality Headset) μαζί με αισθητήρα και remote control. Για να βιώνουμε τα βίντεο σαν να είμαστε εκεί, καθώς μετατρέπει ό,τι βλέπουμε σε μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία.

Οι Εκτυπωτές HP Sprocket, HP Sprocket Plus, HP Sprocket 200 για να έχουμε το εικονικό μας περιβάλλον κοντάς μας. Η συλλογή της κάμεράς μας είναι γεμάτη όμορφες στιγμές. Μην τις κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας! Με τον HP Sprocket μπορούμε να επεξεργάζομαστε, να εκτυπώνουμε και να μοιράζομαστε κάθε φωτογραφία.

JBL

Το ηχείο BT JBL BOOMBOX IPX7 BLACK είναι φτιαγμένο για να ξεπεράσει κάθε όριο. Απόλαυσε για έως και 24 ώρες τη μουσική σου, χωρίς να ξεφύγει ούτε ένα beat. Φαντάσου να ακούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια όλη μέρα, χωρίς να χρειαστούμε να φορτίσουμε το Boombox ούτε μία φορά. Χάρη στην τεράστια μπαταρία 20.000mAh που διαθέτει, μπορούμε να φορτίσουμε ταυτόχρονα μέχρι δύο smartphones ή tablets από τις 2 USB out θύρες.

LENOVO

Star Wars Jedi Challenges με τη ράβδο Lightsaber της Lenovo που λειτουργεί ως χειριστήριο, επιτρέποντας στους παίκτες να κινηθούν στην πλατφόρμα, έχοντας όλες τις ενέργειες, δράσεις και εντολές ενεργοποιημένες μόνο με δύο κουμπιά.

LG

Το LG CLOi CleanBot ανήκει στη σειρά ρομπότ LG CLOi και είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνουν τη ζωή μας. Βοηθά στον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών σε επαγγελματικούς χώρους, όπως αεροδρόμια. Έχει 10 ώρες αυτονομία και μπορεί να καθαρίσει έως και 500m2 ανά ώρα. Διαθέτει σύστημα χαρτογράφησης χώρου. Η LG OLED InGlass Double Sided Wallpaper Signage Monitor 55’’ μαγνητίζει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει με τον επαναστατικά λεπτό γυάλινο σχεδιασμό της και τη διπλής όψης οθόνη της. Η συγκεκριμένη οθόνη της LG είναι ιδανική για εμπορικούς χώρους με υψηλή αισθητική, χώρους τέχνης και επιχειρήσεις, που θέλουν να προσθέσουν ιδιαίτερα στοιχεία στη διακόσμηση των εσωτερικών τους χώρων με digital signage εφαρμογές. Το αδιάβροχο ηχείο LG PJ9 Levitating Portable Bluetooth Speaker με Subwoofer προσφέρει μοναδικό ήχο από ένα ηχείο που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας του και απαναπροσδιορίζει την ακουστική. Με τη μοναδικότητά του καταφέρνει να αιωρείται όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ προσγειώνεται στη βάση του όταν χρειάζεται φόσρτιση.

MIELE

Νέα πλυντήρια από τη MIELE (WWV 980 WPS PW/TD -9KG) που με ένα απαλό άγγιγμα έχουμε τριπλή δύναμη οικονομίας. Ασυναγώνιστη ευκολία χειρισμού για το τέλειο αποτέλεσμα. Εστίες MIELE για μοναδικό και δημιουργικό αποτέλεσμα! Η σειρά Smart Line δημιουργεί τον απόλυτο έλεγχο στο μαγείρεμα. Μέγιστη απορροφητικότητα και επαγγελματικό ψήσιμο με εύκολη χρήση. Πολλοί συνδυασμοί για κάθε ανάγκη! Η ηλεκτρική σκούπα Robotic vacuum cleaner (Miele Scout RX2) επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει ζωντανή εικόνα από το feed της συσκευής εν ώρα λειτουργίας σε κάποια οθόνη και να ελέγχεται με κάποιο διαθέσιμο smartphone ή tablet.

MLS

Ένας «έξυπνος» βοηθός στο σπίτι μας! Η Smart Home Maic δημιουργήθηκε έτσι ώστε να είναι πάντα δίπλα μας και να ανταποκρίνεται σε οτιδήποτε τη ρωτάμε. Θέλουμε να ακούσουμε μουσική, να βρούμε συνταγές για φαγητό ή να δούμε αγαπημένα βίντεο; Απλά το λέμε το στη MAIC και θα γίνει!

NEFF

Ο Αθόρυβος βυθιζόμενος απορροφητήρας παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που εμφανίζεται μόνο όταν τον χρειάζεσαι, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο κρύβεται πίσω από τις εστίες. Έχει ευέλικτη εγκατάσταση με σκοπό την πλήρη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου και διαθέτει φωτισμό LED για ευχάριστο φωτισμό από το εσωτερικό.

NIKON

Οι φωτογραφικές μηχανές NIKON με compact σώμα, μεγάλη μοντούρα, φωτεινή φακοί, ισχυρή κατασκευή και 4Κ video για περισσότερο φως, λεπτομέρειες, έκφραση και εντυπωσιακή ταχύτητα.

OPPO

Το πρωτοποριακό Smartphone OPPO FIND X με πανοραμική οθόνη για οπτική επανάσταση και 3D camera, μόνο στην Thanks to Tech.

PRIMA

Ο νέος, μικρός, εύκολος στη χρήση και με κομψή σχεδίαση, 3D εκτυπωτής Prima Creator P120 v3, είναι ιδανικός για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, είναι πλήρως συναρμολογημένος και έτοιμος για χρήση από την πρώτη στιγμή.

ROWENTA

Ένας αερόθερμο-ανεμιστήρας ROWENTA (HQ7112 HOT & COOL), με την ειδική τεχνολογία 2-in-1 AirCirculator για ευρεία κυκλοφορία του αέρα, τη λειτουργία Eco και το χρονοδιακόπτη σε 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας μπορεί να επιτευχθεί η κατάλληλη θεσμορκασία στο χώρο.

SAGE

Η SAGE μας παρουσιάζει το καπνιστήρι μαγειρικής (BSM600), ένα εργαλείο μαγειρικής για όσους θέλουν να απολαμβάνουν «καπνιστές» γεύσεις στα αγαπημένα τους φαγητά και ροφήματα. Η Αυτόματη μηχανή εσπρέσσο The Oracle Touch SES990 επιτρέπει την αυτοματοποίηση του καφέ σε κάθε στάδιο. Η αυτοματοποιημένη λειτουργία οθόνης αφής απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε τον αγαπημένο μας καφέ με τρία απλά βήματα: άλεσμα, προετοιμασία καφέ και γάλατος. Μπορούμε να ρυθμίσουμε εύκολα την ένταση του καφέ, την υφή του γάλακτος ή τη θερμοκρασία ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

SAMSUNG

Η Samsung QLED 8K πρόκειται για μία κορυφαία σειρά τηλεοράσεων με άριστη ποιότητα εικόνας, που βασίζεται στην ανάλυση 8Κ του panel και τον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης ‘Quantum processror 8K’. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό Direct Full Array, αποδίδει φωτεινότητα 4000nits και σταθερή αντίθεση σε κάθε συνθήκη φωτισμού και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, καθώς και  100% όγκο χρώματος. Η QLED 8K σειρά ‘Q900R’ διατίθεται στις 65, 75 & 85 ίντσες. Το Samsung Ψυγείο Family Hub για πρώτη φορά στην Ελλάδα με 3 εσωτερικές κάμερες για πλήρη γνώση των τροφίμων που υπάρχουν. Επιπλέον προσφέρει ενημέρωση μέσω κινητού τηλεφώνου για τις ημερομηνίες λήξεις των φαγητών αλλά και για τα απαραίτητα ψώνια της εβδομάδας. Το Samsung Πλυντήριο-Στεγνωτήριο με την τεχνολογία Quick Drive μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο πλύσης και στεγνώματος στο μισό! Ο Samsung Φούρνος Dual Cook Flex διαθέτει ευέλικτη πόρτα και με τις δύο διαφορετικές θερμοκρασίες μπορούν να γίνουν αμέτρητοι μαγειρικοί συνδυασμοί. Σε συνδυασμό με τις επαγωγικές εστίες Virtual Flame το μαγειρκό αποτέλεσμα απογειώνεται! Η μπλε φλόγα είναι η ένδειξη πως οι εστίες είναι σε λειτουργία. Η επίβλεψή τους μπορεί να γίνει μέσω της SmartThings εφαρμογής.

SENNHEISER

Τα ακουστικά SENNHEISER δημιουργούν ένα πραγματικά “ιδανικό ταίρι” για τα ταξίδια. Προσφέρουν υψηλή ποιότητα στον ήχο, συνώνυμο της Sennheiser, μηδενικές συχνότητες θορύβου και όλα αυτά σε ένα κομψό αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Μέχρι έως και 30 ώρες λειτουργίας της μπαταρίας, το PXC 550 Wireless, σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο με άνεση σε μία μόνο φόρτιση.

SIEMENS

Με τις έξυπνες συσκευές της Siemens Home Connect οι δουλειές του σπιτιού γίνονται και από το γραφείο! Μέσω της εφαρμογής αυτής, έχουμε την πλήρη λειτουργία των έξυπνων αυτών συσκευών στην κινητή σας συσκευή.

Με το Smart Food Management γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται μέσα στο ψυγείο, μέσω των δύο καμερών που διαθέτει στη συντήρηση. Δεν πετάμε άσκοπα τρόφιμα, καθώς το ψυγείο μας ειδοποιεί για την ημερομηνία λήξης τους.

Το πλυντήριο Siemens Avantgarde με WiFi και τεχνολογία sensoFresh δημιουργεί ένα νέο Υψηλό Πρότυπο Αισθητικής. Χάρη στον κομψό μπλε δακτύλιο, το πλυντήριο ρούχων και το στεγνωτήριο δεν φωτίζουν μόνο το χώρο γύρω τους, αλλά ενημερώνουν συνεχώς για την τρέχουσα κατάσταση του προγράμματος.

Επίσης, το πρώτο πλυντήριο-στεγνωτήριο (Siemens WD14U640) που διαθέτει το σύστημα αυτόματης δοσολογίας i-Dos, αναγνωρίζει το βάρος τον ρούχων καθώς και το πόσο λερωμένα είναι, και χρησιμοποιεί με ακρίβεια όσο απορρυπαντικό χρειάζεται, εξοικονομώντας έτσι νερό και απορρυπαντικό.

Επιπλέον, το στεγνωτήριο (Siemens WT47W5H0BY) με την τεχνολογία autoDry, το στέγνωμα των ρούχων σας είναι πάντοτε το ιδανικό, καθώς ελέγχεται από αισθητήρες και έτσι αποφεύγεται η συρρίκνωση των ρούχων και τη φθορά του υφάσματός τους.

SONY

Το ρολόι epaper fashion watch (FES-WA1 I U) καταφέρνει να αλλάξει το μοτίβο ολόκληρου του ρολογιού, ανάλογα με τη διάθεσή μας, απλά πατώντας ένα κουμπί. Το ρολόι διαθέτει 12 δωρεάν προεγκατεστημένα σχέδια και μπορείς να κάνεις λήψη μοναδικών σχεδίων από καλλιτέχνες, δημιουργούς και σχεδιαστές που χρησιμοποιούν την εφαρμογή FES Watch U. Το Xperia Touch projector αντίθετα με οποιονδήποτε άλλο παραδοσιακό projector μετατρέπει τον τοίχο, το τραπέζι ή ακόμα και το πάτωμα σε μια διαδραστική οθόνη αφής. Με δυνατότητα προβολής σε μικρή απόσταση, σύνδεση με wi-fi και εξαιρετική λειτουργία αφής τελευταίας τεχνολογίας αυτός ο φορητός προτζέκτορας δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση στο σπίτι μας. Τα ακουστικά Xperia Ear Duo επιτρέπουν να απόλαυσουμε τη μουσική ή το πρόγραμμα της επιλογής μας, να πραγματοποίησουμε κλήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να ακούμε και τους ήχους του περιβάλλοντος. Συνδέεται με την Google και το Siri, ενώ η θήκη μικρού μεγέθους διαθέτει αρκετή μπαταρία, για να φορτίζουν τα ακουστικά με μικρόφωνο έως και τρεις φορές, βρισκόμενοι εν κινήσει. Επιπλέον, η ταχεία φόρτιση προσφέρει 1 ώρα ακρόασης με μόνο 7 λεπτά φόρτισης.

TEFAL

Ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος με εργονομικό σχεδιασμό με ατμό υψηλής απόδοσης.

ΧΙΑΟΜΙ

Το Mi QiCycle Folding Bicycle είναι ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης, 3 ταχυτήτων, που παρέχει άνετη μετακίνηση μέσα στην πόλη με 40km αυτονομία και μέγιστη ταχύτητα έως 25km/h. Ο Mi Robot Builder μας βοηθά να γίνουμε οι δημιουργοί του! Συναρμολόγουμε το ρομπότ, κάνουμε το κινητό σου χειριστήριο και η εκπαίδευση τώρα γίνεται παιχνίδι με το Mi Robot  Builder. Επίλεξε την ιδανική διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσει μέσω απλών εντολών προγγραμματισμού και η εξερεύνηση ξεκινά! Έχει 2 κινητήρες για πλήρη έλεγχο κινήσεων, 978 κομμάτια συναρμολόγησης και τεχνολογία ισορροπίας χωρίς υποστήριξη.

WANHAO

Εύκολος στη χρήση και με κομψή σχεδίαση, ο 3D εκτυπωτής Wanhao Duplicator i3 Mini, είναι ιδανικός για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία εκτύπωσης Fused Filament Fabrication (FFF).

WEBER

Απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς των καυσίμων στο ψήσιμο (κάρβουνο – γκάζι) και αφήστε το άρωμα του καλοψημένου φαγητού να κατακλύσει το μπαλκόνι σας και να μαγνητίσει το ενδιαφέρον της πόλης, με την ηλεκτρική ψησταριά Pulse 2000. Με την τεχνολογία iGrill επιτρέπει στον χρήστη να συνδέει, να διαχειρίζεται αλλά κα να λαμβάνει ειδοποιήσεις από την ψησταριά του κατευθείαν στην κινητή συσκευή του (μέσω εφαρμογής). Με την νέα ηλεκτρική ψησταριά Pulse, η άνεση της ζωής στην πόλη συναντά την αυθεντική γεύση του Barbecue και το ψήσιμο γίνεται όσο εύκολο θα έπρεπε να είναι.