Το τρέξιμο έχει αρχίσει να αποκτά φανατικούς υποστηρικτές στην Ελλάδα, κρίνοντας από την αυξημένη συμμετοχή φέτος σε όλα τα running events.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε  και φέτος η 7η διοργάνωση του Ladies Run, του running event μόνο για γυναίκες που περιλαμβάνει μία από τις πιο όμορφες διαδρομές της Αττικής στον «Αστέρα Βουλιαγμένης».

Εκτός από τα τελευταία trends αναφορικά με το αθλητικό ντύσιμο και τα αθλητικά παπούτσια, οι συμμετέχουσες αναδεικνύουν και τα πιο μοδάτα wearables. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το i-bank payband VISA της Εθνικής Τράπεζας «έτρεξε» μαζί με τις δρομείς του Ladies Run κάτω από ένα καλοκαιρινό σκηνικό, που αναδείκνυε την παραδεισένια  ομορφιά της περιοχής.

Το i-bank payband VISA της Εθνικής Τράπεζας είναι το πρώτο βραχιόλι πληρωμών στη χώρα μας, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση στις ανέπαφες πληρωμές. Επίσης, είναι το πρώτο αξεσουάρ αυτού του τύπου που συμμετέχει στον καταξιωμένο θεσμό του Ladies Run, ο οποίος δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ανακαλύψουν τη χαρά και τις συγκινήσεις του τρεξίματος, αλλά και για να βοηθήσουν να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύσουν άλλες γυναίκες που το έχουν ανάγκη, μέσω του σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Το i-bank payband VISA, είναι αναμφίβολα η πιο “tech chic” και στυλάτη προπληρωμένη κάρτα, για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές! Φέτος, όλες οι δρομείς που το είχαν αποκτήσει, είχαν τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν στις αγορές τους σε καταστήματα της περιοχής και να αντιληφθούν στην πράξη τα οφέλη που προσφέρει.

Παράλληλα, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για γυναίκες που ακολουθούν έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής καθώς ο μοντέρνος σχεδιασμός του και το αδιάβροχο υλικό του επιτρέπουν την καθημερινή χρήση του στη βόλτα, το γυμναστήριο, τη συναυλία, την παραλία, τα ταξίδια.

Σε συνδυασμό με την ευκολία στην ενεργοποίησή του, το i-bank payband γίνεται ακόμη πιο φιλικό στον χρήστη, ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

Βήμα 1: Συναρμολόγησε το!

Αφαίρεσε τη μικρή κάρτα από τη μεγαλύτερη και τοποθέτησέ την στην ειδική υποδοχή, στο πίσω μέρος του i-bank payband. Έλεγξε ότι έχει μπει σωστά.

Βήμα 2: Σύνδεσε το!

Σύνδεσε το i-bank Payband με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σου για να μπορείς να το διαχειρίζεσαι εύκολα και άμεσα.

Βήμα 3: Φόρτισε το!

Κατέβασε την εφαρμογή i-bank Pay για να ελέγχεις τις κινήσεις σου και να φορτίζεις από το κινητό σου.

Άλλωστε στις προπονήσεις και στην κατάκτηση νέων δρόμων, οι πληρωμές δεν πρέπει να είναι ένα πρόσθετο άγχος. Οι δρομείς δεν χρειάζεται να σκέφτονται πλέον εάν έχουν βάλει το πορτοφόλι τους στο σακίδιο τους, παρά μόνο τα απαραίτητα για τον επόμενο αγώνα, ώστε ελεύθερα να απολαύσουν το τρέξιμο. Γιατί το τρέξιμο πρέπει να είναι ελευθερία, η ελευθερία τρόπος ζωής και η ζωή είναι γυναίκα!