H Dell επιδιώκει με το άρτι παρουσιασμένο “όλα-σε-ένα” επιτραπέζιο υπολογιστή να κάνει το σύγχρονο γραφείο μίας επιχείρησης να φαίνεται και να είναι τακτοκποιημένο, καθώς το mini tower αποτελεί πλέον παρελθόν και όλα βρίσκονται πίσω από την οθόνη.


dell_vostro_aio02Τα All In One PC’s είναι μία μίξη gadgets και κανονικών προσωπικών υπολογιστών. Προσφέρουν πρακτικότητα και ευελιξία, καθώς και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Συνήθως είναι μηχανήματα περιορισμένης ισχύος τα οποία προορίζονται για οικιακή χρήση, ενώ υπάρχουν και μοντέλα με περισσότερο εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως το νέο μοντέλο της Dell, τα οποία μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες ενός μικρού ή μεγάλου γραφείου.


Το Vostro AIO είναι εξοπλισμένο με πομποδέκτη Wi-Fi για να μπορεί να συνδέεται εύκολα στο Internet, καθώς και με άλλες συσκευές, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel Core 2 Duo. Θα διαθέτει ενσωματωμένη webcam για απομακρυσμένη επικοινωνία μέσα και έξω από το γραφείο με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες. Σε αυτό βοηθά και η σουίτα εφαρμογών videoconferencing που προσφέρεται προαιρετικά από την Dell.


dell_vostro_businessΔεν έχουν δοθεί ακόμα επίσημες πληροφορίες αναφορικά με την επικείμενη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, όπως και για τις ενδεικτικές τιμές διάθεσης της συσκευής.