Στην καρδιά του φθινοπώρου, η Media Markt προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές την ευκαιρία να αποκτήσουν όλα όσα θέλουν με τις εκπτωτικές προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. 

Από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Media Markt προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου. Σε όλα τα καταστήματα και στις online αγορές τους, όλοι οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία για ακόμα φθηνότερες αγορές. 

Τα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt, θα παραμείνουν ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων (4/11) προκειμένου όλοι οι καταναλωτές να μπορέσουν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες και να διαλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων  σε τιμές ασυναγώνιστες με επιπλέον εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας αλλά και στις παραγγελίες online www.mediamarkt.gr

Μόνο η Media Markt μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές.

Επειδή, «όλοι τα θέλουν όλα» η Media Markt προσφέρει κάθε υπηρεσία που θα κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη αλλά και την απόλαυση της κάθε συσκευής ακόμα πιο άμεση. Αυθημερόν παράδοση προϊόντων, εγκατάσταση και επίδειξη χρήσης συσκευής, επέκταση εγγύησης και express repair επισκευές κινητών σε 30’ και άλλες πολλές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί να κάνουν την ζωή όλων πιο άνετη και συναρπαστική.

Με 12 φυσικά καταστήματα, 1 online store και μια ειδική εφαρμογή για φορητές συσκευές, μπορούν όλοι να αποκτήσουν ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν, όπου το θέλουν.