Σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών έχουν γίνει από το ηλεκτρονικό κατάστημα App Store, το οποίο μεγαλώνει με εντυπωσιακούς ρυθμούς, με περισσότερες από 65.000 εφαρμογές και πάνω από 100.000 developers εφαρμογών.


appstore“Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτή την βιομηχανία που να συγκρίνεται με το App Store, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε ποιότητα”, είπε ο Steve Jobs, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple. “Με 1,5 δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών, είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν”.


Το επαναστατικό App Store έχει περισσότερες από 65.000 εφαρμογές (apps) διαθέσιμες σε καταναλωτές 77 χωρών, επιτρέπoντας στους developers να προσεγγίσουν δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του iPhone και του iPod touch σε όλο τον κόσμο. Το App Store συνεργάζεται τόσο με το iPod touch, όσο και με το iPhone, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone 3GS, του γρηγορότερου και πιο ισχυρού iPhone μέχρι τώρα. Η Apple έχει κάνει διαθέσιμα πάνω από 40 εκατομμύρια τέτοιες συσκευές, που τρέχουν εφαρμογές, από το App Store.