Την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, η SAP Hellas, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνει το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής της Βορείου Ελλάδος – ‘SAP NOW Thessaloniki 2018’, στο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65), στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, με θέμα “The Intelligent Enterprise”, που θα ξεκινήσει στις 09:30, θα φιλοξενήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, που στόχο έχουν να αναδείξουν τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η SAP, ενώ απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, και στη συνέχεια ο κ. Aθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος ΣΒΒΕ. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με παρουσίαση του κ. Στράτη Πελεκίδη  Innovation Architect SAP EMEA South, ο οποίος θα αναφερθεί στην «επόμενη μέρα» για τις επιχειρήσεις και τις επερχόμενες τάσεις στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού.   Θα ακολουθήσουν παράλληλες παρουσιάσεις των συνεργατών της  SAP, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με  συζήτηση πελάτων με θέμα «Το Ψηφιακό Πλεονέκτημα. Πως το κερδίζεις;» και τη συμμετοχή των καταξιωμένων επαγγελματιών: Ιωάννη Αντωνίου – Καθηγητή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Σίμου Μπενσανσσών- Δημοτικού Συμβούλου Θεσσαλονίκης & Εντεταλμένου σε θέματα Καινοτομίας, Andreas Birner- Ιδρυτή Inova Hospitality Management Ltd και Παναγιώτη Τσινάβου – Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου, ΚριΚρι. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Η εκδήλωση SAP NOW Thessaloniki 2018 προσφέρει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος να εξερευνήσουν τις τελευταίες ψηφιακές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες που παρέχει η SAP, οι οποίες μπορούν να αναδείξουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες εξέλιξης για κάθε εταιρεία ή οργανισμό. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Real Consulting,Deloitte Inergo, PwC Supernova Consulting, , Alexander Moore, Byte, IB Solutions.

Στο τέλος του συνεδρίου θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα, ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και αιτήσεις εγγραφής, μπορείτε να βρείτε εδώ *

* Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες / επιχειρηματίες / στελέχη επιχειρήσεων. Η είσοδος στο συνέδριο είναι δωρεάν (απαιτείται online εγγραφή).