Η D-Link παρακολούθησης για το Έξυπνο Σπίτι, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας υπηρεσίας mydlink™ Cloud Recording, προσφέροντας έτσι έναν ασφαλή προορισμό αποθήκευσης για αυτούς που επιθυμούν να καταγράφουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις καταγεγραμμένες λήψεις των καμερών τους.

Η πλατφόρμα που υποστηρίζει την υπηρεσία Cloud Recording είναι συμβατή με μία ευρεία γκάμα βραβευμένων καμερών mydlink™. Παρέχει στους χρήστες έναν ασφαλή τρόπο αποθήκευσης των λήψεων τους, κάθε φορά που ανιχνεύεται μία κίνηση ή και ήχος. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται γρήγορα και εύκολα τα βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά τους, αξιοποιώντας τη δωρεάν 24ωρη διατήρηση των αρχείων τους στο Cloud. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν την υπηρεσία Cloud Recording, σε ένα από τα οικονομικά πακέτα που προσφέρει η D-Link, για διατήρηση των βίντεο για 30 ημερες. Το πακέτο αυτό υποστηρίζει έως και 10 συνδεδεμένες κάμερες.

Μέσω της εφαρμογής mydlink™, η οποία είναι δωρεάν για λήψη από όλα τα σημαντικά app stores, οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας εγγραφή στο Cloud, να δουν τα αποθηκευμένα βίντεο τους ή να παρακολουθήσουν ό,τι καταγράφεται σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκονται. Η υπηρεσία Cloud Recording mydlink™ παρέχει στους χρήστες ολοκληρωμένο έλεγχο για το τι και πότε έχει καταγραφεί, ενώ παράλληλα μπορεί να συνεργαστεί με τις υπηρεσίες του Amazon Alexa, του Google Assistant και του IFTTT (If This Then That).

Η ρύθμιση και εγκατάσταση είναι απλή. Οι χρήστες μπορούν με ευκολία να προσθέσουν τις κάμερες της οικίας και του γραφείου στην υπηρεσία Cloud Recording mydlink™, ενώ μπορούν να διαχειριστούν αυτοματισμούς, να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν συγκεκριμένες συσκευές ή να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες απορρήτου σε πολλές συσκευές χρησιμοποιώντας τις βολικές  συντομεύσεις ‘one tap’. Για όσους χρησιμοποιούν πολλαπλές κάμερες, η εφαρμογή mydlink™ επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι συμβαίνει σε όλες τις γωνίες του σπιτιού ή του γραφείου από μία μόνο οθόνη.

Η υπηρεσία Cloud Recording είναι συμβατή με μία ευρεία γκάμα νέων mydlink™ καμερών παρακολούθησης και ασφάλειας, η οποία συμπεριλαμβάνει:

  • DCS-2802KT, mydlink™ Pro Wire-Free Camera Kit,
  • DCS-8000LH, mydlink™ Mini HD Wi-Fi Camera,
  • DCS-8010LH, mydlink™ HD Wi-Fi Camera,
  • DCS-8100LH, mydlink™ HD 180 Degree Wi-Fi Camera,
  • DCS-8300LH, mydlink™ Full HD Wi-Fi Camera,
  • DCS-8525LH, mydlink™ Full HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera,

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Cloud Recording mydlink™  της D-Link και την γκάμα των IP καμερών παρακολούθησης, παρακαλούμε επισκεφτείτε: https://eu.dlink.com/