Η Mio Technology ανακοίνωσε επίσημα το δεύτερο blog της στο οποίο παρουσιάζονται «πραγματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες» από ταξιδιώτες δίνοντας επιπλέον κίνητρο με τη συμμετοχή των καταναλωτών σε κλήρωση για την απόκτηση μίας συσκευής πλοήγησης Mio.


mio-blogΑντανακλώντας το μότο της εταιρίας — «ανακαλύψτε περισσότερα» (“explore more”), η Mio παρουσιάζει αυτό το blog, για να μοιραστεί διάφορες ταξιδιωτικές ιστορίες αναδεικνύοντας ενδιαφέροντα ιστορικά και άλλα στοιχεία μίας χώρας ή μίας πόλης. Μοιραστείτε τις ταξιδιωτικές σας εμπειρίες στο Mio Travel Blog http://www.miobuzz.tv/travel/ και διεκδικήστε ένα καινούριο σύστημα πλοήγησης Mio!


Η Justine Liu, Global Marcom Director της Mio Technology είπε: “Το πνεύμα του “explore more” είναι κάτι περισσότερο από το απλό ταξίδι. Οι ταξιδιώτες σήμερα βρίσκουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην ανακάλυψη της κουλτούρας, της ιστορίας και των τοπικών εθίμων των περιοχών που επισκέπτονται. Το Mio Travel Blog σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τους αναγνώστες να ανακαλύψουν περισσότερα από τους προορισμούς τους και να τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα τις περιοχές που επισκέπτονται”.


Το Mio Travel Blog διαχειρίζεται μία ομάδα από ενθουσιώδεις και περιπετειώδεις εργαζόμενους της Mio, οι οποίοι λατρεύουν να ταξιδεύουν και να μοιράζονται τις μοναδικές ταξιδιωτικές τους εμπειρίες με όλους ταξιδιώτες που σκέφτονται το ίδιο! Επιπλέον και με αφορμή το καλοκαίρι η Mio χαρίζει συσκευές πλοήγησης στους αναγνώστες που θα μοιραστούν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Μόλις το άρθρο δημοσιευτεί ο αναγνώστης θα μπαίνει σε μία μηνιαία κλήρωση για να κερδίσει μία συσκευή Mio.