Η σειρά ηχείων XBOOM Go της LG Electronics (LG) έχει γίνει συνώνυμο του δυνατού και αληθινού ήχου για πάρτι σε οποιονδήποτε χώρο. Τα νέα μοντέλα ηχείων Bluetooth XBOOM Go (PK7/PK5/PK3) συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη μέγιστη φορητότητα έτσι ώστε κάθε στιγμή να βρίσκονται στη διάθεσή σας. 

Όλα τα μοντέλα της σειράς XBOOM Go ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία ήχου της Meridian Audio, προσφέροντας καθαρά πρίμα και ενισχυμένα μπάσα, καθώς και εξαιρετικά ισχυρό, ακριβή ήχο, παρά το μικρό τους μέγεθος. Χάρη στο codec aptX HD (μοντέλα PK7 και PK5), επιτρέπεται η αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας από εκείνης των CD, από το συμβατό τηλέφωνο των χρηστών απευθείας στο ηχείο, ενώ οι δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων που όχι μόνο αποδίδουν εκπληκτικά μπάσα, άλλα δίνουν και άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, τα διπλά Tweeters του PK7 αποδίδουν επιπλέον ευκρίνεια που βοηθά στην πιο λεπτομερή απόδοση των μουσικών οργάνων και των φωνητικών.

Σε συνεργασία με την Hospital Records, τη νούμερο 1 δισκογραφική εταιρεία drum and bass στο Ηνωμένο Βασίλειο, η LG δημιούργησε 4 βίντεο που δείχνουν πως τα ηχεία XBOOM Go είναι φτιαγμένα για να είναι δίπλα στον χρήστη και να το διευκολύνουν κάθε στιγμή. Για παράδειγμα, στο βίντεο του PK7 αποδεικνύεται πως ο φωτισμός που διαθέτουν τα ηχεία της σειράς XBOOM Go ρυθμίζονται ανάλογα με τη διάθεση καθώς τα χρώματα πάλλονται ανάλογα με το ρυθμό του ήχου, ενώ το PK7 με τις αστραφτερές λωρίδες φωτισμού (Multicolor lighting) δημιουργούν ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό εφέ φωτισμού.

Επιπλέον, τα XBOOM Go διαθέτουν αδιάβροχη προστασία με πιστοποίηση (IPX5 για το PK7 και PK5, και IPX7 για το PK3), κάνοντας δυνατή τη μεταφορά του σε χώρους κοντά σε νερό, π.χ. στην παραλία ή την πισίνα όπως στο βίντεο του PK3, που μπορεί να μείνουν κάτω από το νερό για μεγάλο διάστημα. Παράλληλα, μπορούν να τοποθετηθούν σε σημεία του σπιτιού όπως δίπλα στη μπανιέρα και στο νεροχύτη που ακόμα και αν βραχούν με ένα απλό τίναγμα συνεχίζεται η λειτουργία τους.

Τέλος, η φορητότητα και η σταθερότητα επιτυγχάνεται μέσω των λαβών X-Grip (για το PK7 και PK5) κάνοντας τη μεταφορά μια εύκολη υπόθεση. Όλα τα ηχεία LG XBOOM Go έχουν σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζουν άνετα στο χέρι και έτσι ό χρήστης να έχει τη δυνατότητα ακρόασης ήχου εξαιρετικής ποιότητας παντού. Όπως φαίνεται στο βίντεο που παρουσιάζει PK5, η νέα σειρά ηχείων μπορεί να κάνει ένα roadtrip πιο διασκεδαστικό από ποτέ.