H LG Electronics Hellas και η KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διοργάνωσαν την Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2019 κοινή συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουν την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την παρουσία του Εμπορικού Διευθυντή της ομάδας Αριστείδη Χριστόπουλου, του προπονητή της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ και της Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, Τζώρτζια Σταυροπούλου.

H LG επιθυμεί να συνεισφέρει στην κοινωνία που δραστηριοποιείται και γι’ αυτό συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μία από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με σκοπό να στηρίξει τον ελληνικό αθλητισμό. Επιπλέον, ως «Επίσημος Χορηγός» και παρέχοντας προηγμένο εξοπλισμό με LG OLED και Super Ultra HD τηλεοράσεις, η LG έχει δημιουργήσει το εντυπωσιακό LG VIP Lounge για να φιλοξενήσει τους φιλάθλους της ομάδας του Παναθηναϊκού. 

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο κος Άρης Κουτελός, Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε εδώ και ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για 3η σερί χρονιά με την πιο πετυχημένη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ, η οποία έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα. Επίσης συνδυάζεται μαζί με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τότε που ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ και ελπίζουμε ότι είναι ο προπονητής μέσα στο παρκέ, να είμαστε εμείς έξω από αυτό».

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ, σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη εκδήλωση για τη συνεργασία της ομάδας με την LG. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε αυτή τη συνεργασία με ένα μεγάλο brand όπως είναι η LG, που ηγείται στον τομέα της στην αγορά. Έτσι προσπαθούμε να ηγούμαστε κι εμείς στους αγώνες, έχουμε πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους. Όταν βλέπουμε το brand “LG”, οι σκέψεις κατευθείαν πάνε στις λέξεις «μοναδικότητα, δύναμη, ποιότητα». Είναι τα ίδια πράγματα που προσπαθούμε να δείχνουμε κι εμείς στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία και θα προσπαθήσουμε να το ανταποδώσουμε στο παρκέ με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα».