H Lexmark ανακοίνωσε την απονομή του βραβείου “Summer 2018 Pick” Εξαιρετικού Α3 Έγχρωμου Εκτυπωτή από την Keypoint Intelligence-Buyers Lab.

Η Keypoint Intelligence-Buyers Lab είναι ανεξάρτητος ηγέτης στον τομέα παροχής υπηρεσιών δοκιμών και αναλυτικών πληροφοριών για τη βιομηχανία απεικόνισης εγγράφων παγκοσμίως. Οι απονομές βραβείων για επιλεγμένες συσκευές γραφείου λαμβάνουν χώρα δύο φορές ανά έτος και αποτελούν αναγνώριση για τα προϊόντα με εξαιρετικές αποδόσεις στις σύνθετες εργαστηριακές δοκιμές που πραγματοποιούνται κατά το προηγούμενο εξάμηνο.

Η Marlene Orr, Διευθύντρια Ανάλυσης Εκτυπωτικών Συσκευών και Πολυμηχανημάτων της Keypoint Intelligence – Buyers Lab, δήλωσε: «Ο εκτυπωτής Lexmark CS923de είναι εξαιρετική επιλογή για περιβάλλοντα με απαιτήσεις υψηλών όγκων έγχρωμων εκτυπώσεων. Προσφέρει την άριστη ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης, την εξαιρετική αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ασύγκριτη ευκολία χρήσης που οι πολυάσχολοι εταιρικοί χρήστες απαιτούν. Ταυτόχρονα, έχει χαμηλά κόστη κτήσης και χρήσης τα οποία τον καθιστούν μία οικονομική επιλογή για χρήστες οι οποίοι χρειάζονται έγχρωμες εκτυπώσεις μεγέθους Α3».

Ο Allen Waugerman, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος Τεχνολογίας της Lexmark δήλωσε: «Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας στους πελάτες μας όσον αφορά στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων οι οποίες βοηθούν στην προώθηση και επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε εκτυπωτές και πολυμηχανήματα τα οποία συνδυάζουν την ποιότητα, την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης με το χαμηλό κόστος κτήσης και χρήσης».