Η Cosmos Business Systems  συμμετέχει  στο  13ο συνέδριο ΙΤ Directors’ Forum, που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018, στο Grand Hyatt της Αθήνας.

        Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Business Systems, κ. Δημήτρης Δάφνης, θα μιλήσει για τις τάσεις της ελληνικής αγοράς στην Πληροφορική καθώς και για τις προκλήσεις που μαίνεται να αντιμετωπίσει ο κλάδος. Επίσης, θα αναφερθεί στις προοπτικές των εφαρμογών τεχνολογίας Cloud και στην διαμόρφωση των μελλοντικών σχέσεων σε επίπεδο Systems Integrators, παρουσιάζοντας παράλληλα την θέση της Cosmos Business Systems, απέναντι στη διαμόρφωση του νέου τεχνολογικού περιβάλλοντος.

            Στο  ΙΤ Directors’ Forum, λαμβάνουν μέρος καταξιωμένοι, διεθνείς και επιτυχημένοι Ηγέτες της Πληροφορικής που θα μοιραστούν με το ελληνικό κοινό τις γνώσεις και τις πρακτικές τους εμπειρίες. Παράλληλα, καταξιωμένα στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής, θα αναλύσουν  θεματολογίες σχετικά με το IT Business Strategy, τα  Big Data  και το IT Infrastructure, αναδεικνύοντας την σημασία της τεχνολογίας στις σύγχρονες επιχειρήσεις.